Orange Romania pune in vanzare accesoriile de fitness Fitbit si Nike, compabitile cu iDevice-urile

 

  Printr-un anunt facut in cursul acestei zile, operatorul de telefonie mobila Orange Romania a anuntat comercializarea, in exclusivitate, in Romania a accesoriilor de fitness Fitbit si Nike. Nike+ Fuelband si accesoriile Fitbit Flex, One sau Zip pot fi achizitionate incepand de astazi de la operatorul de telefonie mobila Orange Romania, acestea ajutandu-va sa va monitorizati exercitiile de fitness si nu doar atat. Daca veti accesa website-ul companiei veti afla ca in afara logarii informatiilor despre exercitiile fizice zilnice si afisarea detaliilor in aplicatii pentru iDevice-uri, accesoriile pot monitoriza inclusiv felul in care dormiti si va pot trezi dimineata printr-o gentila vibratie.

  Mai multe detalii despre disponibilitate si preturi aveti in comunicatul de presa de mai jos.

Accesoriile de fitness Fitbit şi Nike, în exclusivitate la Orange

Bucureşti, 3 octombrie 2013. Începând de astăzi, clienţii care îşi doresc un stil de viaţă sănătos şi să fie în formă maximă au la dispoziţie, în exclusivitate la Orange, noile gadgeturi de monitorizare fitness, cu ajutorul cărora să îşi urmărească activitatea zilnică, consumul de calorii, dieta sau somnul, prin simpla conectare wireless la smartphone sau laptop.

Astfel, la Orange vor fi disponibile accesorii de fitness de la două dintre cele mai importante branduri de monitorizare a activităţii sportive: Fitbit şi Nike.

Accesoriile din gama Fitbit monitorizează, în timpul zilei, numărul de paşi efectuaţi, distanţa parcursă, minutele de activitate, precum şi caloriile arse, în timpul nopţii calitatea somnului, iar dimineaţa vor asigura o trezire silenţioasă. Gadgeturile sunt compatibile cu sistemele de operare Android şi iOS, fără conectare prin cablu. Gama Fitbit cuprinde gadgeturi inovative precum braţara Fitbit Flex şi dispozitivele discrete pentru curea Fitbit One şi Fitbit Zip, dar şi cântarul Fitbit Aria, care măsoară greutatea, indicele de masă corporală şi procentul de grăsime corporală. Preţul accesoriilor Fitbit porneşte de la 89 euro.

Gama de accesorii fitness cuprinde şi un alt gadget de monitorizare a activităţii sportive Nike+ FuelBand, disponibil exclusiv la Orange, în 3 variante cu design inovator. Compatibil cu sistemul de operare iOS, Nike+ FuelBand măsoară activitatea zilnică, caloriile arse şi monitorizează fiecare pas. Preţul acestui accesoriu este de 199 euro.

De asemenea, pentru a-şi utiliza smartphone-ul şi atunci când fac sport, clienţii pot opta pentru banderolele Muvit sau Belkin, care le permit să îşi efectueze antrenamentele fara grija lor. Iubitorii motocicletelor şi bicicletelor au la dispoziţie un suport pentru smartphone, care poate fi fixat pe ghidoane circulare de diverse diametre şi care protejează telefonul mobil în cazul unui impact, contactului cu apa, de murdărie, praf sau ploaie uşoară.

„Deoarece ne dorim să fim numărul unu pe piaţa de dispozitive interconectate, suntem încântaţi să le oferim clienţilor noştri pasionaţi de fitness, atât prin reţeaua de magazine proprii, cât şi prin magazinul online, începând de astăzi, o nouă gamă de gadgeturi inovatoare şi performante care să îi ajute să obţină o formă fizică de invidiat. Credem că rolul smartphone-urilor şi al dispozitivelor intreconectate este acela de a îmbunătăţi viaţa clienţilor care folosesc serviciile noastre digitale, de aceea, cu noile accesorii pentru fitness, ei sunt mereu la curent cu evoluţia lor şi ştiu cât de aproape sunt de obiectivul pe care şi l-au ales prin vizualizarea, în timp real, a graficelor, diagramelor şi diverselor instrumente de calcul.” a declarat Alexandra Fâciu, Senior Product Manager la Orange România.

Mai multe informaţii despre specificaţiile noilor accesorii de fitness de la Orange se găsesc pe http://www.orange.ro/accesorii-fitness/.

5 COMENTARII

  1. Aștept totuși un Iwatch care cred că va îndeplinii funcțiile astea și încă multe altele! dar…. oricum cred că merită să arunci o privire și peste produsele astea! Să vedem cât succes vor avea!

  2. Am cumparat si eu o bratara fitbit flex si sunt foarte multumit de ea. singura problema pe care o am este cea legata de comunitatea din romania care este inexistenta, cel putin eu nu am gasit un alt roman cu acest produs.
    Daca aveti si voi aceeasi problema ma puteti baga la friends: baciu91