certSIGN este primul furnizor romanesc de servicii de certificare care a fost recunoscut de catre Apple

  certSIGN este o companie care face parte din grupul UTI si este primul furnizor romanesc de servicii de certificare care a fost recunoscut de catre Apple. Cei de la certSIGN au declarat pentru evz.ro ca in urma unui audit efectuat de catre Root CA, certificatele digitale emise de catre companie au fost incluse in lista de certificate verificate care sunt recunoscute de catre Safari pentru desktop si Safari pentru terminale mobile. Pentru compania romaneasca vorbim despre o adevarata realizare, deoarece iDevice-urile celor de la Apple genereaza cel mai mare trafic web facut de pe terminale mobile.

“Totul a început acum 4 ani, când certSIGN a parcurs auditul Webtrust, care este cel mai dur audit pentru companiile care activează ca furnizori de certificate digitale. Din acel moment au urmat etapele de includere a certificatului de root al certSIGN în produsele Microsoft, Google și Mozilla, culminând anul acesta cu includerea în cadrul celui mai elitist provider de software la nivel mondial Apple. certSIGN este prima companie din România care reușește acest lucru și pentru noi înseamnă o recunoaștere în plus a calității produselor și serviciilor noastre, dublată și de recunoașterea NATO, certSIGN fiind de asemenea singura companie românească inclusă în catalogul produselor de securitate IT al NATO”, a declarat Adrian Floarea, directorul comercial al certSIGN.

  Desi e putin probabil sa observati vreodata in adress bar certificatele celor de la certSIGN, exista cu siguranta destule companii care utilizeaza solutiile software ale furnizorului roman, iar aceasta recunoastere cu siguranta va atrage si mai multi clienti pentru grupul UTI.