iOS 7 BSOD poate aparea in orice aplicatie (Video)

  V-am spus saptamana trecuta ca BSOD-ul, sau blue screen of death, din Windows a facut acum trecerea la platforma iOS, iar aplicatiile din suita iWork afisau aceasta eroare in momentul in care erau suprasolicitate. Din pacate nu doar acele aplicatii pot avea probleme si afisa acest ecran albastru, alte aplicatii ale iOS 7 avand exact aceeasi problema, dupa cum puteti vedea din scurtul clip video de mai sus. Nimeni nu stie ce a modificat Apple in iOS-ul sau pentru a intra in linie cu Microsoft in ceea ce priveste erorile, dar din pacate nici iOS 7.0.2 nu a rezolvat problema.

23 COMENTARII

  1. Salut, mai are cineva pe iphone5 foarte des freeze-ul ala la slide to answer cand primesti un apel? Ma dispera cat de des e in ios7.

  2. iOS 7 are multe erori, iar Apple stie asta. Si eu am avut probleme, pe iPh5 mi s-a oprit muzica cand eram cu earpods, s-a dat singur pe mute si nu mai puteam umbla la volum, se blocase pe mute si afisa “no headphones”. Apoi crash-uri repetate in Safari, aplicati photo se blocheaza cand scrolez prin poze in lanscape mode, iar animatiile, per total, fata de iOS 6 mi se pare ca forteaza un pic telefonul…in sensul ca dupa orice touch ce implica o animatie…pentru 1 secunda jumate doua nu poti face nimic, nu raspunde la comenzi. Apoi mai e semnalul, pe iOS 6 aveam full acasa, acum am cu o liniuta mai putin, la fel si nevasta-mea..si nu e de releu, prietenii cu iOS 6 si iPh 5 au, deci… Si mai cred ca era necesar inca macar 512 ram….Dar nu sant dezamagit, stiu ca trebuie update-uri si sper ca vor rezolva multe. Si iMessage… In rest…astept jailbreaku…am tweakuri cumparate 😀

  3. Ma refeream la faptul ca seria 5 ar fi fost bine sa aiba macar 1.5 GB ram…ca iOS-urile ce ies an de an “halesc” din ce in ce mai mult. Dar asta e…tre sa facem upgrade si la telefoane, nu numai la soft 😉

  4. Păi erau băieÈ›i care spuneau că ios merge bine cu 1 GB RAM pentru că e bine optimizat față de alte sisteme care au nevoie de 2 GB. Hotărâți-vă…
    Pentru mine, mai mult RAM înseamnă mai bine, indiferent de “optimizare”

  5. Pai mai baieti, hai sa va explic. iOS este un sistem extrem de bine conceput si stabil. Dar, exista evolutie si dava s-a trecut la 64 biti si se modifica arhitectura la hardware, e normal ca cei cu aparate mai vechi sa sesizeze unele dificultati ale aparatului. iOS 7 pe iPh 5S CU 1 SINGUR GB RAM se misca excelent. Ceea ce nu pot spune si desprr android, care pana mai ieri nu stia sa se mista FARA LAG. Cu tot quadul si 2GB ram cu tot. Androizii daca se jucau pe un iPhone credeau ca e defect, ca n-are pic de lag. iPhone nu stie ce e aia restart. Exceptand problemele si bug-urile unei noi lansari de OS. Normal ca iPhone 4 nu duce foarte bine iOS7, insa cat i-a trebuit androidului sa scape de freez-uri, lag-uri, restart-uri ? Pana si la S4 exista un usor lag. Deci…optimizarea chiar conteaza. Chiar cu procurile lor quad si ram-ul dublu…S4 si chiar HTC ONE (care sincer e singurul android demn din categoria asta) sant putin peste iPhone 5, care e “saracacios si slabut”. Ba chiar in unele task-uri e mai rapid. Asa ca..baietii cu androidele…cut the crap…ca HTC one v-a mai spalat imaginea. Nu am nimic cu android OS in sine, ba chiar ma enerveaza cei de la Apple cateodata, cu nasul lor pe sus, insa iOS e net superior androidului. Chiar si un iOS beta.

  6. Doamne cred ca voi ramane mult timp la 5.1.1 🙂 pe iPad 2. Nici nu ma gandesc sa fac vreodata upgrade la iOS!! Si eu care credeam ca Androidul e varza. Se pare ca iOS-ul nu vrea sa ramana ,,mai prejos”.

  7. Am un prieten care din pacate nu prea mai intra pe aici , el mi-a spus de voi si tot el mi-a spus ca ios are o limita si cu acest nou ios7 ei incearca sa depaseasca limita asta si din cauza asta “nu m-a lasat” sa-mi iau un 5s , spunandu-mi ca e mai bine sa astept mai intai sa rezolve problemele care le vor avea…
    Tot el mi-a spus sa nu fac uptade la ios7 pe 4s-ul meu si sa raman cu 6.1.2 si m-a felicit ca l-am ascultat.
    In concluzie ios 7 cred ca poate rula cat de cat bine doar pe seria 5 , restul idevice-urilor ne facand fata acestui ios.
    Este pacat ca 5s are probleme dar mai astept ca nu au intrat zilele in sac :)) si cand vor aparea cu timpul update-uri si idevice-uri noi voi trece la urmatorul nivel…..

  8. Salut! Am un i5, cu ios7, dupa ce intru in jocuri, se incarca cateva secunde si apoi iese, l-am resoftat insa la fel imi face. Aveti idee ce as putea sa-i fac?

  9. “multitasking de la Apple …cu 1Gb RAM” Ba ce experti avem pe aici :)) Pe windows 95 cum dracu puteai sa faci multitasking fara cea mai mica problema cu 64 de mb de ram? E clar un crash undeva adanc in kernel, la driverul pentru procesorul media sau mai sus putin la bridge-ul dintre driver si user-space. Ce dracu de legatura are memoria cu un crash de kernel evident? Daca ramanea fara memorie pur si simplu scuipa afara procesul care a cerut prea multa memorie, nu se restarta cu ecranul clear-uit la albastru. Scuze de rant dar am o mare problema cu ignoranta.