Cum pot face downgrade de la iOS 7 la iOS 6 pe iPhone, iPad si iPod Touch?

73

  In ultimele zile am primit extrem de multe mesaje in care am fost intrebat cum poate fi efectuata procedura de downgrade de la iOS 7 la iOS 6 pe iPhone, iPad si iPod Touch. Avand in vedere ca problema este foarte complicata, va spun de la bun inceput ca daca nu detineti un iPhone 4 care are iOS 7 instalat, atunci nu puteti face downgrade absolut deloc. iPhone 4 este singurul terminal pentru care poate fi facut downgrade de la iOS 7 la iOS 6 si asta doar folosind iFaith, un program care va permite sa utilizati SHSH salvate pentru a face un custom ipsw acceptat de catre iTunes. Pun aici accent pe faptul ca SHSH-urile trebuie sa fie salvate, deoarece daca abia achizitionati un iPhone 4 si el vine cu iOS 7 fara a avea un SHSH salvat, atunci nu puteti face downgrade sub nicio forma.

  In cazul celorlalte terminale nu aveti posibilitatea de a face downgrade deoarece nu exista nicio procedura care sa va permita sa faceti acest lucru. Nu conteaza daca aveti salvate SHSH-uri sau nu, nu conteaza ce ati citit pe internet pe diverse website-uri obscure aflate in cautare de trafic, adevarul este ca nu puteti face downgrade. Avand in vedere ca de mai bine de un an de zile nu a aparut o solutie de downgrade pentru terminalele lansate dupa iPhone 4, nici nu cred ca vom vedea una prea curand, asta desi hackerii ne recomanda sa salvam SHSH-uri care probabil nu vor fi utilizate.

  Rugamintea mea este sa partajati acest articol pe unde doriti, pentru ca ma scutiti de aceleasi intrebari legate de downgrade.