In septembrie, iPhone 5S si iPhone 5C au inregistrat cele mai mari vanzari la operatorii de telefonie mobila din SUA

  iPhone 5S si iPhone 5C au fost lansate luna aceasta de catre Apple si conform analistilor americani, ele au inregistrat cele mai mari vanzari dintre toate smartphone-urile comercializate la operatorii de telefonie mobila din SUA. Daca va uitati la tabelul de mai sus veti observa ca iPhone 5S a fost cel mai popular smartphone la toti operatorii de telefonie mobila, in timp ce iPhone 5C s-a clasat pe pozitia a doua sa a treia la operatori, el facand schimb de locuri cu Samsung Galaxy S4 in cazul a doi dintre partenerii Apple.

Our September surveys indicated very strong initial sales and back orders for the iPhone 5s and strong iPhone 5c sales at the four tier-1 U.S. carriers and also in international markets. We believe these price cuts combined with Samsung’s aggressive marketing and effective advertising campaign for its existing and new high-tier smartphones, such as the recently-launched Galaxy Note 3, could potentially help Samsung reduce high-tier smartphone share losses to Apple in October despite the strong iPhone 5s and 5c demand.

  Nimeni nu este uimit de faptul ca iPhone 5S inregistreaza vanzari atat de bune la operatorii de telefonie mobila, insa popularitatea iPhone 5C in fata Samsung Galaxy S4 este surprinzatoare, deoarece terminalul nu este chiar atat de iubit de catre utilizatori si totusi a reusit sa surclaseze cel mai popular smartphone Android al momentului in timpul lansarii.