Ringtonza – o aplicatie gratuita care te ajuta sa faci ringtone-uri pentru iDevice-ul tau

11

  Ringtonza este o aplicatie disponibila de ceva vreme in App Store, iar cu ajutorul sau putem genera ringtone-uri pentru iPhone-urile noastre. Aplicatia este disponibila gratuit pentru o perioada limitata de timp si daca aveati nevoie de un editor care sa genereze ringtone-uri in baza melodiilor disponibile in libraria voastra muzicala, atunci Ringtonza este exact ceea ce va trebuie. Dupa cum puteti vedea in imagine, interfata de utilizare este simpla, pur si simplu deschideti o melodie, selectati perioada pe care doriti sa o auziti in ringtone, aplicatie efecte de fade in/out, apoi o trimiteti prin email si o copiati in iDevice folosind iTunes.

Easy way  for creation your ringtone for iPhone. You can make ringtone from your favorite song from iPod library or record self sounds use built-in microphone. Maximum length of ringtone 40 seconds. Fade-In, Fade-Out sound effects included. Also you can create ringtone and send  that to your friends via email from Ringtonza app. User friendly interface, fast work will satisfaction guarantee. To actually use the ringtone, you must transfer it to your computer using iTunes.

  Partea si mai buna este ca puteti utiliza chiar si inregistrari pentru a genera ringtone-uri, asa ca alegerea este a voastra, un ringtone trebuind sa aiba maxim 40 de secunde lungime. Ringtoza este disponibila gratuit in App Store.

Pretul initial:
2.69€
Numele:
Ringtonza

Gratuit

s

Developer: Dmitry Alaev
Categoria: Music


Descriere: Easy way for creation your ringtone for iPhone. You can make ringtone from your favorite song from iPod library or record self sounds use built-in microphone.
Maximum length of ringtone 40 seconds. Fade-In…


Dimensiunea aplicatiei este: 3.5 Mb