Prima Pagina aplicatii Ringtonza – o aplicatie gratuita care te ajuta sa faci ringtone-uri pentru...

Ringtonza – o aplicatie gratuita care te ajuta sa faci ringtone-uri pentru iDevice-ul tau

  Ringtonza este o aplicatie disponibila de ceva vreme in App Store, iar cu ajutorul sau putem genera ringtone-uri pentru iPhone-urile noastre. Aplicatia este disponibila gratuit pentru o perioada limitata de timp si daca aveati nevoie de un editor care sa genereze ringtone-uri in baza melodiilor disponibile in libraria voastra muzicala, atunci Ringtonza este exact ceea ce va trebuie. Dupa cum puteti vedea in imagine, interfata de utilizare este simpla, pur si simplu deschideti o melodie, selectati perioada pe care doriti sa o auziti in ringtone, aplicatie efecte de fade in/out, apoi o trimiteti prin email si o copiati in iDevice folosind iTunes.

Easy way  for creation your ringtone for iPhone. You can make ringtone from your favorite song from iPod library or record self sounds use built-in microphone. Maximum length of ringtone 40 seconds. Fade-In, Fade-Out sound effects included. Also you can create ringtone and send  that to your friends via email from Ringtonza app. User friendly interface, fast work will satisfaction guarantee. To actually use the ringtone, you must transfer it to your computer using iTunes.

  Partea si mai buna este ca puteti utiliza chiar si inregistrari pentru a genera ringtone-uri, asa ca alegerea este a voastra, un ringtone trebuind sa aiba maxim 40 de secunde lungime. Ringtoza este disponibila gratuit in App Store.

Pretul initial:
2.69€
Numele:
Ringtonza

Gratuit

s

Developer: Dmitry Alaev
Categoria: Music


Descriere: Easy way for creation your ringtone for iPhone. You can make ringtone from your favorite song from iPod library or record self sounds use built-in microphone.
Maximum length of ringtone 40 seconds. Fade-In…


Dimensiunea aplicatiei este: 3.5 Mb


 • KlaudiNhO

  Tot prin itunes … 🙁

 • Eddy

  din pacate nu merge aplicatia are numai butonul de save dar sa pot trimite nu vad unde este butonul pacat ….

 • EU

  E un rahat. Gasiti pe net doua programe super ok. IRinger si ITools. amandoua pot sa faca ringtonuri din orice melodie de pe hardisk-ul vostru.

 • ACH

  @eddy: butonul de “send” este in casuta din confirmarea de “save” a ringtonului, care este marcata cu pliculetul si scrie “send ringtone”.

 • Eddy

  @ ACH pai eu asta zic ca nu am acel ,,pliculet” in butonul de confirmare de ,,save”, idevice-ul meu este iphone 5 ….

 • Eddy

  imi zice doar ,,Success” imi semnul acela de success si mai jos e doar butonul de ,,OK””, foarte ciudat …..

 • ACH

  Tot iph5, este sus in casuta respectiva. Apasa pe ia.spune mi o adresa de mail sa-ti trimit un print screen

 • Giotto

  O Aplicație care să nu trebuiască sa folosească mailul și iTunes, nu este, chiar si cu bani ?

 • Astro

  mai bun este pimp you iphone

 • Petre

  Daca ai cydia aplicatia se numeste unlim tone

 • Giotto

  Multumesc Petre dar nu am cydia