Facebook pregateste update-uri importante pentru aplicatiile Facebook si Facebook Messenger

 

  Facebook, compania care detine celebra retea de socializare cu acelasi nume, pregateste update-uri importante pentru aplicatia ce permite utilizarea retelei de socializare, dar si pentru aplicatia Facebook Messenger. O versiune a aplicatiei care are sistemul Graph Search incorporat este in momentul de fata testata de catre angajatii companiei, Graph Search-ul permitand utilizatorilor sa descopere prieteni cu interese similare, adica prieteni care au dat like acelorasi pagini, indiferent de ce gen ar fi ele.

  Separat de aceasta actualizare, compania pregateste un nou design pentru aplicatia Facebook Messenger, doua versiuni fiind in momentul de fata testate. Prima versiune are un design similar cu cel al aplicatiei Messages, cea de-a doua avand o interfata gandita pentru a se imbina cat se poate de bine cu iOS 7, aceasta din urma fiind cel mai probabil pregatita pentru lansare. Pentru aceasta aplicatie Facebook a refacut si iconita principala, iar in plus va verifica agenda de contacte a utilizatorilor pentru a descoperi prieteni care pot fi contactati pentru conversatii.

  Deocamdata ambele versiuni ale aplicatiilor sunt in proces de dezvoltare si va dura destul timp pana cand ele vor fi lansate, insa macar stim ca sunt pregatite.

3 COMENTARII