iDevice.ro merge la IMWorld 2013!

  In aceasta dimineata a fost dat startul IMWorld 2013, Internet & Mobile World 2013, un eveniment anual organizat de catre Cosmote si Romtelecom. In editia de anul acesta, cei peste 5000 de participanti la eveniment au ocazia de a asista la prezentari in care inovatia, anticiparea viitorului, Internetul lucrurilor (“The Internet of Things”  – IoT) si aparitia unor noi forme de explorare a internetului cat mai integrate reprezinta doar cateva dintre tendintele mondiale despre care vor afla informatii noi.

„Inovatia si anticiparea viitorului sunt necesare pentru orice companie care doreste sa se dezvolte, iar in deceniul care vine ar putea deveni chiar vitale pentru supravietuirea unui business. In acelasi timp, ‹‹Internetul lucrurilor›› aduce in prim-plan folosirea dispozitivelor inteligente conectate la Internet pentru controlul starii noastre de sanatate, pentru controlul caselor si al oraselor inteligente, in care vom trai”, a declarat Cristian Hossu, Managing Partner al Universum Events, organizatorul IMWorld.

  In cadrul conferintelor reprezentati ai Facebook, Mozilla, Cosmote sau Romtelecom vor vorbi despre noile tendinte in domeniu internetului, dar si a solutiilor digitale aplicate segmentului business to business si nu doar atat. Foarte multe aplicatii pentru terminale mobile urmeaza sa fie prezentate in cadrul acestui eveniment si ele vor fi dedicate atat companiilor, cat si angajatilor acestora sau utilizatorilor finali, deci multe informatii interesante ar trebui sa fie prezentate la eveniment.

  Daca sunteti interesati sa participati la IMWorld, ar fi bine sa aruncati o privire in pagina care descrie toate prezentarile ce vor avea loc astazi si maine la Romexpo, iar daca doriti sa aflati noile trenduri despre internet, va recomand sa vizitati conferintele.