Google intentioneaza sa concureze cu iMessage, WhatsApp Messenger si alte servicii similare

  Google are de cateva luni de zile o aplicatie numita Google Hangouts, ea permitand utilizatorilor sa poarte conversatii text, sa partajeze fisiere, totul folosind o conexiune de internet. Aplicatia este utilizata de destule persoane, iar in Android 4.4 KitKat va avea inclusiv optiunea de a trimite SMS-uri sau MMS-uri, oferind practic aceleasi functii de baza precum iMessage. Intentia celor de la Google este de a concura cu serviciul celor de la Apple, dar si cu aplicatii precum WhatsApp Messenger, asa ca Hangouts ar putea avea un rol central in prezentarea si promovarea Android 4.4.

  Avand in vedere ca WhatsApp Messenger incepe sa piarda utilizatori, mai ales in SUA, cei de la Google ar putea profita de ocazie cu o aplicatie integrata deja in Android, ea functionand in baza unui cont Google, indiferent de ce natura este el. Avand in vedere aceste noutati, singura functie care lipseste din aplicatia Google este posibilitatea de a partaja clipuri video, insa compania intentioneaza sa ofere si acest serviciu printr-un update viitor. Google Hangouts este disponibila gratuit in App Store si s-ar putea sa o utilizati des in curand.

Pretul initial:
Numele:
Hangouts

Gratuit

s





Developer: Google, Inc.
Universala
Categoria: Social Networking


Descriere: Google+ Hangouts brings one-to-one and group conversations to life with photos, emoji and video calls for free. Connect with friends across computers, phones and tablets.

— Say more with photos and emoj…


Dimensiunea aplicatiei este: 10.0 Mb