Iata de ce este bine sa amani achizitionarea unui iPhone 5S sau iPhone 5C

  V-am spus astazi ca pe data de 25 octombrie iPhone 5S si iPhone 5C vor fi lansate in Romania la cei trei mari operatori de telefonie mobila, dar si la resellerii autorizati de produse Apple. Cosmote, Orange si Vodafone Romania urmeaza sa comercializeze cele doua terminale incepand de la acea data, iar lansarea oficiala in tara noastra va genera si o usoara scadere a preturilor de achizitie a terminalelor, cel putin in magazinele in care ele vor fi disponibile prin canalele oficiale.

  Partea buna este ca majoritatea dintre voi veti putea achizitiona terminalele la preturi subventionate prelungind un abonament de telefonie existent sau incheind altul nou, operatorii pregatind, probabil, noi oferte pentru aceasta lansare. Avand in vedere ca majoritatea romanilor achizitioneaza telefoanele mobile prin intermediul operatorilor de telefonie mobila, era normal ca Apple sa grabeasca lansarea din tara noastra, Romania intrand pentru prima oara in al doilea val de lansari pentru un nou model al iPhone.

  Acestea fiind zise, ganditi-va bine daca intentionati sa achizitionati un iPhone 5S sau iPhone 5C, deoarece s-ar putea sa gasiti oferte mai bune incepand din 25 octombrie, totul desigur in limita stocurilor.