iPad 5 si iPad Mini 2, iata cand le vei putea cumpara din magazine

  Saptamana trecuta pe internet au aparut primele informatii care dadeau de inteles ca pe data de 22 octombrie compania Apple va prezenta iPad 5 si iPad Mini 2 in cadrul unui eveniment media. Avand in vedere ca informatiile vin de la o publicatie cu multe legaturi cu membri ai echipei de conducere din cadrul Apple, este destul de sigur faptul ca echipa de PR a companiei le-a oferit data. In baza ei, compania Apple ar trebui sa ne anunte maine ca martea viitoare va organiza acest eveniment, compania urmand a trimite invitatii catre jurnalistii asteptati acolo.

  Privind la strategia Apple din anii trecuti, putem trage concluzia ca lansarea oficiala a iPad 5 si iPad Mini 2 va avea loc pe data de 1 noiembrie, la exact 10 zile dupa prezentarea lor. Apple are obiceiul de a lansa produsele la o asemenea perioada de timp distanta de un eveniment de prezentare, asa ca pe 1 noiembrie ar trebui sa avem tabletele disponibile, inclusiv in Romania. Anul trecut Apple a inclus Romania in primul val de lansari pentru cele doua tablete, iar anul acesta s-ar putea intampla acelasi lucru, avand in vedere ca iPhone 5S si iPhone 5C fac parte din al doilea val de lansari.

  Acestea fiind spuse, daca sunteti interesati de iPad 5 sau iPad Mini 2, ar fi bine sa va pregatiti banii, deoarece la inceputul lunii ar trebui sa le puteti achizitiona.