iPad 5 si iPad Mini 2, iata cand le vei putea cumpara din magazine

5

  Saptamana trecuta pe internet au aparut primele informatii care dadeau de inteles ca pe data de 22 octombrie compania Apple va prezenta iPad 5 si iPad Mini 2 in cadrul unui eveniment media. Avand in vedere ca informatiile vin de la o publicatie cu multe legaturi cu membri ai echipei de conducere din cadrul Apple, este destul de sigur faptul ca echipa de PR a companiei le-a oferit data. In baza ei, compania Apple ar trebui sa ne anunte maine ca martea viitoare va organiza acest eveniment, compania urmand a trimite invitatii catre jurnalistii asteptati acolo.

  Privind la strategia Apple din anii trecuti, putem trage concluzia ca lansarea oficiala a iPad 5 si iPad Mini 2 va avea loc pe data de 1 noiembrie, la exact 10 zile dupa prezentarea lor. Apple are obiceiul de a lansa produsele la o asemenea perioada de timp distanta de un eveniment de prezentare, asa ca pe 1 noiembrie ar trebui sa avem tabletele disponibile, inclusiv in Romania. Anul trecut Apple a inclus Romania in primul val de lansari pentru cele doua tablete, iar anul acesta s-ar putea intampla acelasi lucru, avand in vedere ca iPhone 5S si iPhone 5C fac parte din al doilea val de lansari.

  Acestea fiind spuse, daca sunteti interesati de iPad 5 sau iPad Mini 2, ar fi bine sa va pregatiti banii, deoarece la inceputul lunii ar trebui sa le puteti achizitiona.