iPad Mini 2 urmeaza sa fie mai groasa si mai lata din cauza implementarii unui Retina Display si a unei baterii mai mari

  Lansarea iPad 3 a insemnat si modificarea dimensiunilor tabletei, produsul fiind mai gros decat tableta lansata inaintea sa, iar acest lucru a avut la baza implementarea unui Retina Display, dar si a unei baterii de capacitate mai mare. Apple a fost dispusa sa faca acest compromis pentru a oferi utilizatorilor un ecran care sa afiseze imagini grozave, iar acelasi lucru ar urma sa il faca inclusiv in cazul iPad Mini 2. Primele carcase aparute in China pentru noua tableta indica faptul ca iPad Mini 2 urmeaza sa fie mai groasa si mai lata decat modelul comercializat acum pe piata, iar unii se asteptau la acest lucru.

  iPad Mini 2 urmeaza sa aiba 7.5 mm grosime, fata de 7.2mm cat are modelul actual, dar si 134.9 mm latime, cu 0.2mm mai mult decat modelul actual. Separat de aceste modificari, compania Apple a relocat si microfonul tabletei, acum el fiind prezent in carcasa produsului. In ciuda modificarilor privitoare la dimensiuni, utilizatorii nu ar trebui sa sesizeze vreuna dintre ele, acestea fiind indeajuns de mici pentru a nu fi mentionate de catre Apple.

  iPad Mini 2 urmeaza sa contina si un chip A7 care ar veni “la pachet” cu un cititor de amprente si Touch ID, produsul urmand a fi prezentat pe data de 22 octombrie impreuna cu iPad 5.

5 COMENTARII

  1. @DRAKOS78 eu ti-as zice sa cumperi 5 daca o s-o folosesti predominant acasa. Daca nu, ipad mini2. E bine sa ai un ipad mini daca ai deja un ipad2, 3, 4 sau chiar 5.

  2. […]   Dac va intrebati ce vor aduce nou aceste produse, ei bine in cazul iPad 5 vorbim despre o schimbare de design, astfel ca tableta va arata precum o versiune supradimensionata a iPad Mini, insa ea va fi totusi mai subtire si mai ingusta decat iPad 4, va imprumuta culorile iPhone 5S, dar si Touch ID-ul sau camera. In cazul iPad Mini 2 vorbim despre o posibila implementare a unui Retina Display, despre imprumutarea culorilor iPhone 5S, a Touch ID-ului cu cititor de amprente si a camerei, tableta urmand a fi mai groasa si mai lata decat iPad Mini. […]

  3. Eu de exemlu am un ipad 4 de 128gb si un mini de 64 si ma simt foarte confortabil asa. In deplasare folosesc tableta de 7 inches. Asa “impac si capra si varza”.