Apple anunta ca iPad 5 si iPad Mini 2 vor fi prezentate pe data de 22 octombrie

  Cu doar cateva minute in urma, compania Apple a trimis invitatii catre mii de jurnalisti din lumea intreaga, anuntandu-i ca pe data de 22 octombrie iPad 5 si iPad Mini 2 vor fi prezentate lumii intregi. Stiam cu totii data anuntata astazi de catre compania Apple, o publicatie americana anuntand-o inca de saptamana trecuta, iar acum avem doar o confirmare oficiala. Martea viitoare Apple va prezenta noile tablete impreuna cu un nou model al MacBook Pro si noul Mac Pro, iar in acest articol am discutat despre presupusele date de lansare ale acestor produse.

  Dac va intrebati ce vor aduce nou aceste produse, ei bine in cazul iPad 5 vorbim despre o schimbare de design, astfel ca tableta va arata precum o versiune supradimensionata a iPad Mini, insa ea va fi totusi mai subtire si mai ingusta decat iPad 4, va imprumuta culorile iPhone 5S, dar si Touch ID-ul sau camera. In cazul iPad Mini 2 vorbim despre o posibila implementare a unui Retina Display, despre imprumutarea culorilor iPhone 5S, a Touch ID-ului cu cititor de amprente si a camerei, tableta urmand a fi mai groasa si mai lata decat iPad Mini.

  MacBook Pro urmeaza sa contina noua platforma Intel Haswell, deci vorbim despre imbunatatirea moderata a performantelor si o imbunatatire radicala a autonomiei bateriei, design-ul urmand a ramane neschimbat. In cazul Mac Pro vorbim despre o schimbare radicala, atat in ceea ce priveste design-ul, cat si in ceea ce priveste hardware-ul, Apple dezvoltand acest produs special pentru profesionisti. Martea viitoare incepand cu ora 20:00 va astept pe iDevice.ro pentru a vedea si discuta despre tot ceea ce va prezenta Apple.

  Intre timp, nu uitati ca aplicatia iDevice.ro va tine la curent cu toate informatiile noi din lumea Apple!

Pretul initial:
Numele:
iDevice Ro Push App

Gratuit

s





Developer: Victor Campeanu
Universala
Categoria: News


Descriere: iDevice.ro este in momentul de fata cel mai citit blog tehnologic din Romania, sute de mii de romani citind lunar cele mai noi si mai interesante stiri despre produse Apple si nu numai.

iDevice.ro este c…


Dimensiunea aplicatiei este: 2.3 Mb