Prima Pagina Android Nokia ataca iOS-ul si BlackBerry OS intr-un nou infografic

Nokia ataca iOS-ul si BlackBerry OS intr-un nou infografic

  Printr-un infografic publicat in cursul acestei zile pe Twitter, cei de la Nokia ofera companiilor cateva motive pentru a alege Windows Phone-ul in locul iOS, Android sau BlackBerry OS. Cei de la Nokia prezinta beneficiile pe care Windows Phone le are in fata concurentei in segmentul business, iar aici vorbim in principal de suportul nativ pentru Microsoft Office/Outlook, sisteme de navigatie, software pentru protejarea proprietatii intelectuale si sistemul de incarcare inductiva, toate acestea fiind disponibile intr-un format limitat pe celelalte sisteme de operare.

 • Cris

  Da pare ok lumia cu windows. Tocmai am luat unul de vreo 2 saptamani dar cred ca totusi android si ios is mai bune pentru common people ca si mine. Am folosit iPhone 4 aproape 2 ani si parca imi place mai mult decat noul lumia 900 pe windows 7.8 parca. Oricum einteresant ,merita incercat . Am mai incercat cu Nokia900 pe maemo dar nu mai foloseste nimeni, nu mai au updateuri sper sa nu se intimple la fel cu windowsul. Oricum acuma is pe windows, iphonl il folosec doar conectat la wifi.

 • Ion

  Mare atac! Eu prefer un telefon simplu, decat sa imi iau un Nokia cu WP. Nu au suport de aplicatii, nu au un program stabil, au decat interfata. Adevarul este ca se simt foarte amenintati cei de la Apple si Android OS din cauza ca WP suporta Office!

 • Aurelian

  Mai au de adaugat multe argumente ca sa poate convinge pe cineva ca Windows Phone merita toata atentia.

 • Ovidiu

  Exact astea sunt motivele pentru care mi-am luat WP imediat ce a aparut! Si e super cool sa le ai imediat ce cumperi telefonul si integrate in sistem, de fapt de cand a aparut windows mobile. Din pacate aplicatiile lor inca nu sunt suficiente, dar pt reteaua business pe termen lung ca si concept si integrare cu Win 8 de pe PC bat orice android si IOS care sunt inca departe de integrarea cu Windows, mai ales ca 90% din PC-urile din firme sunt cu Windows si nu cu android sau OSX-uri. Imi palce la ei ca dezvolta un sistem integrat nu telefoane sau gadget-uri

 • ovidiu

  Eu i-am cumparat un Lumia 520 sotiei cu WP8 si se misca foarte bine.Sunt suficiente aplicatii.Peste 200 000 si cu siguranta nimeni nu va folosi vreodata atatea.Ele vor fi si mai multe.Acum ma gandesc foarte serios sa imi cumpar si eu un Lumia 920 sau 1020.Lumia 520 nu are nici urma de lag si este cel mai slab dotat sin seria Lumia.Era si pe aici un review facut de zaone pt un Lumia 925 si din cate imi auduc aminte ii placea si lui.

 • danny

  Android-apps YES
  Blackberry-apps POOR
  Ios-apps Full optional
  Windows phone 8-apps -20%

 • SiR Vladio

  astia mai exista :))))? ultima data au gaurit planeta cand au scapat o cutie de vreo 50 de 1310…
  O da, si cu ce kill-featureuri se lauda :)))) iar la ultima canci detalii