BlackBerry Messenger pentru iOS ar urma sa fie lansat saptamana aceasta in App Store

  BlackBerry Messenger pentru iOS a fost lansat acum aproximativ 3 saptamani de zile in App Store si a fost retras rapid din cauza unor probleme de functionalitate, canadienii lucrand din greu la rezolvarea lor. Intr-o scrisoare deschisa publicata in cursul zilei de ieri, CMO-ul BlackBerry, Frank Boulben, a declarat ca 6 milioane de posesori de terminale iOS si Android s-au inregistrat in orele in care aplicatiile au fost disponibile in App Store si Google Play, dar si ca in momentul de fata compania incearca sa le readuca tuturor aplicatia.

“Whoever is interested in BlackBerry understands that the company has world class products and services. These are products and services that customers can continue to count on.” Boulben said the company already has 6 million Android and iPhone customers pre-registered for the launch of its BlackBerry Messenger (BBM) service. He said he expects the BBM to launch on both those platforms “within days,” adding that the company is confident that it fixed issues that arose after the initial cross-platform launch of the messaging service last month.

  Daca este sa dam crezare celor spuse de catre CMO, atunci aplicatia ar trebui sa fie lansata in urmatoarele zile in App Store, deci teoretic saptamana aceasta ar trebui sa o putem utiliza. Aplicatia BlackBerry Messenger este asteptata de catre extrem de multe persoane, ea oferind posibilitatea utilizatorilor de iDevice-uri si terminale Android sa comunice cu posesorii de terminale BlackBerry folosind un sistem implementat nativ in terminalele candienilor.