iPad Mini 2 fara Retina Display si cu carcasa mai subtire ar putea fi prezentata marti

  Contrazicand zvonurile aparute in ultima vreme pe internet, o publicatie asiatica a prezentat astazi imaginea de mai sus in care ar trebui sa avem o carcasa a iPad Mini 2. Conform chinezilor, iPad Mini 2 va avea 6.81mm si nu 7.2mm precum are modelul comercializat acum pe piata, dar mai mult decat atat, ar urma sa fie lansata fara Retina Display. Acesta este primul zvon in care vedem o carcasa atat de subtire pentru iPad Mini 2, insa nu este primul care vorbeste despre lansarea tabletei fara Retina Display.

  Din pacate publicatia din China a avut in trecut informatii valide despre produse Apple care inca nu au fost lansate pe piata, asa ca daca nici acum nu greseste, vom avea o “ciorba reincalzita” anul acesta, o versiune cu Retina Display a iPad Mini urmand a isi face aparitia pe piata anul viitor.

7 COMENTARII

  1. Titlul e agramat, taie ”a” de la prezentata.

    E de genul masculin, banuiesc ca nu carcasa o prezinta ci ipadul 🙂

  2. @Barsan Ciprian-Florin: E masculin in mintea ta. Un tablet, doi tableti, asa faci tu masculin din femininul tableta? Am vazut ca esti doctor in gramatica, dar te rog, las-o pentru cei care chiar stiu ce vorbesc, nu pentru cei care se iau dupa tampeniile facute de Apcom din denumirile tabletelor Apple.

  3. Nea Barsane aici vorbim despre tehnologie. Daca te intereseaza gramatica mergi pe blogul diacriticii. Si gresit daca era(dar nu e) tot ma arde de lipsa retinei la ipadul mini nu de aurile tale din cap.

  4. Eu cred ca sunt doar zvonuri și dezinformare. La fel ca atunci când Apple spunea ca o sa lanseze un iphone ieftin mult mai ieftin si accesibil maselor. Am așteptat cu sufletul la gura și a ieșit la final un iphone superscump.
    Asa sunt si cu aceste zvonuri. Vezi crede si veți vedea doar ceea ce dorește Aplle … imi doresc din inima să fie la final un ecran retina.

  5. Sa speram ca e doar zvonistica, desi zvonulețe din astea pot însemna deplasări de miliarde pe burse.
    Dar asta să fie la ei acolo :).
    In ceea ce ma priveste, mai ales ca am deja un iPad Mini, No retina=No iPad Mini 2.

    Atat de simplu!

  6. Ciorba reincalzita a fost tot ce a facut apple anu acesta , poate la anu sa angajezi ceva oameni competenti sa inoveze ceva . Oricum ei au ridicat. stafeta trebuie sa o mentina sus

  7. Ar fi pacat ca Apple sa lanseze iPad mini 2 fara retina display sau fara un display cu o densitate mai mare de pixeli decat actualul de pe iPad mini.