Aplicatiile iPhoto si Garageband vor avea iconite si un design nou pentru iOS 7, Apple ofera primele indicii

  In cursul noptii trecute iconitele din imaginea de mai sus au inceput sa apara in meniul de administrare al iCloud din interiorul aplicatiei Settings pentru iOS 7. Cele doua iconite pentru iPhoto si Garageband sunt noi si indica faptul ca Apple urmeaza sa actualizeze aplicatiile disponibile in App Store, pregatind probabil si un design complet nou. Iconitele afisate in acest meniu al aplicatiei Settings sunt incarcate prin serverele Apple, asa ca vorbim despre o greseala facuta de catre companie, ea incarcand iconitele aplicatiilor inaintea lansarii oficiale.

  Martea viitoare Apple va organiza un eveniment media in care urmeaza sa prezinte iPad 5, iPad Mini 2, MacBook Pro si Mac Pro, iar pe partea software vom avea parte de cel putin o actualizare a acestor doua aplicatii. Din pacate restul aplicatiilor din suita iWork/iLife, Pages, Numbers, Keynote sau iMovie, nu au avut parte de vreo modificare dupa lansarea iOS 7, asa ca saptamana viitoare s-ar putea sa vedem inclusiv versiuni noi ale acestor titluri, insa ramane de vazut ce are Apple in plan.

  Indiferent de intentiile celor de la Apple, nu uitati ca martea viitoare va astept aici sa discutam despre tot ceea ce va prezenta compania, iar aplicatia iDevice.ro va va tine la curent cu tot ceea ce trebuie sa stiti!