Prima Pagina HTC HTC One Max – iata cum functioneaza cititorul de amprente amplasat sub...

HTC One Max – iata cum functioneaza cititorul de amprente amplasat sub camera (Video)

[youtube]http://youtu.be/5ipSypk0ywg[/youtube]

  HTC One Max este primul producator de terminale Android care lanseaza un smartpone cu cititor de amprente ca raspuns la iPhone 5S-ul celor de la Apple, insa ei au ales sa faca o implementare ciudata pentru acest sistem. In loc sa implementeze cititorul intr-o zona usor accesibila si vizibila, cei de la HTC au introdus cititorul de amprente direct sub camera principala a terminalului, astfel ca utilizatorii trebuie sa pipaie carcasa ecranului de 6 inch pentru a descoperi locatia cititorului de amprente.

  Spre deosebire de Touch ID, cititorul de amprente din HTC One Max necesita un swipe pentru a debloca terminalul si nu o apasare, cei de la HTC evitand sa ofere o explicatie pentru aceasta diferenta. Partea interesanta este ca utilizatorii pot folosi acest cititor de amprente pentru a deschide aplicatii, insa doar din lockscreen. Per total utilizarea unui cititor de amprente implementat in acest mod este ciudata, insa macar HTC demonstreaza ca stie sa faca lucrurile diferit.

 • radu

  sa fim seriosi … au existat telefoane cu cititor de amprente cu mult inainte ca apple sa viseze ca ar lansa vreodata asa ceva …. un prim exemplu care imi vine acum in minte este primul motorola atrix … deci nu apple au reinventat roata din nou.

 • Octavian Adrian

  o sa ajungi sa dai ca boul peste camera si te intrebi de ce nu merge !!!

 • Cristi

  Mai bine se apucau de tenis, decat acel cititor pe spate langa camera ?!?

 • Marius

  Radu , nu ei au inventat , dar ei au perfectionat si asta conteaza cel mai mult . Apple nu implementeaza ceva pana nu se asigura ca functioneaza asa cum trebuie … la htc-ul asta arata oribil acel senzor , mai ales ca tre sa dai pe camera mereu cu degetul pentru a recunoaste procesul de incepere a deblocarii . Graba strica treaba!

 • AlexD

  @Radu Ei nu au afirmat niciodata ca au inventat ceva ci reinventat… E o diferenta.

 • Andrei

  N-a inventat Apple sistemul asta.. dar sa vezi ca de-acum incolo toate high-end-urile vor avea asa ceva. Asta spune multe.

 • radu

  ideea este ca se face prea mult tam tam pentru o porcarie care exista pe telefoane de ani de zile doar ca majoritatea sunt prea incuiati sa fi aflat de ele pana nu a scos apple … nu sunt fanboy al vreounei tabere am si macbook pro am si asus rog am si galaxy tab am si iphone dar ideea este ca prea sunt urcati pe piedestal ca fiind cei mai cei si devine prea overrated deja … sunt tehnologii scoase de ani de zile dar “oile” le baga in seama doar cand au numele apple in spate … deprimant

 • Victor Preda

  @radu !! , iD Touch face diferenta fata de alte porcarii de acest gen .
  Apple chiar a lucrat la acest iD si a facut o treaba grozava , hai …. recunoaste ca merge ca uns , rapid si practic ,,, asta conteaza cel mai mult …

 • UnuMic

  Nu pot sa cred ca mai sunt persoane care sa sustina ca in momentul de fata produsele celor de la apple sunt cele mai bune :))))))
  Mie imi plac produsele lor dar tocmai din cauza ca le folosesc de ani de zile , acum pot spune ca se indreapta spre “praf”
  Piata din ziua de azi este enorm de bogata

 • Dap

  Dupa ce ca telefonul este foarte mare a mai pus si senzorul si langa camera, sa stai sa te chinui ogramada pentru a debloca telefonul+ ca se vede foarte urat!

 • Pingback: Apple da startul unui nou trend in industria smartphone-urilor | iDevice.ro()