Al Gore sustine ca Tim Cook este un CEO fantastic

  Daca presa sau analistii americani nu il lauda chiar atat de des pe Tim Cook, atunci Al Gore, fost vicepresedinte al SUA si actual membru al consiliului de administratie al Apple, o face. Gore sustine ca Tim Cook face o treaba foarte buna, avand in vedere ca a preluat functia de CEO de la legendarul Steve Jobs si a urma un om precum el este o sarcina extraordinar de dificila, indiferent despre cine vorbim. Chiar daca Tim Cook nu este Steve Jobs, acesta reuseste sa tina compania Apple pe un trend ascendent, veniturile companiei crescand constant, impreuna cu profitul.

Can you imagine trying to follow Steve Jobs? Well, Tim’s done it, and he’s done it in his own unique way. Next week, there’s yet another announcement from Apple. I invite people to tune in for that. They’re really hitting on all cylinders.

  Era oarecum normal ca un membru al consiliului de administratie al Apple sa laude munca pe care o depune CEO-ul companiei, insa Al Gore ocupa aceeasi pozitie si in cadrul altor entitati comerciale. Afirmatiile sale nu sunt absolut deloc surprinzatoare si chiar daca vin de la el, ele sunt adevarate si trebuie privite ca atare, desi exista posibilitatea ca Tim Cook sa fi condus Apple pana acum in baza a ceea ce a pregatit Steve Jobs inaintea decesului sau.