Prima Pagina accesorii Apple ar putea lansa o husa cu tastatura pentru iPad 5 in...

Apple ar putea lansa o husa cu tastatura pentru iPad 5 in cursul zilei de maine

  Preluand initiativa celor de la Microsoft de acum mai bine de un an de zile, compania Apple se pregateste sa lanseze o husa cu tastatura pentru iPad 5, aceasta fiind similara cu Smart Cover-ul disponibil pentru tabletele Microsoft Surface. Informatia vine de la un fost angajat al companiei Apple, acesta sustinand ca Apple lucreaza de ceva vreme la un produs de acest gen si maine ar urma sa aiba loc prezentarea oficiala. Apple are deja o duzina de brevete de inventie care descriu accesorii de acest gen, deci lansarea unuia nu ar fi o problema chiar atat de mare.

  Produsul celor de la Apple ar fi compatibil cu standardul Bluetooth 4.0 pentru a economisi energie si ar permite utilizatorilor sa scrie mai usor pe tableta, insa probabil ar oferi si alte cateva functii interesante. Sloganul we still have a lot to cover folosit de catre Apple in invitatiile trimise pentru evenimentul de maine sugereaza posibila lansare a unor noi huse Smart Cover, dupa cum v-am spus deja, insa impreuna cu ele am putea vedea si o husa cu tastatura, dar desigur ca ramane sa vedem ce intentii au cei din Cupertino.

  Nu uitati ca va astept marti, 22 octombrie, incepand cu ora 19:30 pe iDevice.ro pentru a discuta despre tot ceea ce urmeaza sa ne prezinte AppleAplicatia iDevice.ro va tine la curent cu toate informatiile din lumea Apple, asa ca nu uitati sa o instalati in iDevice-urile voastre!

Pretul initial:
Numele:
iDevice Ro Push App

Gratuit

s

Developer: Victor Campeanu
Universala
Categoria: News


Descriere: iDevice.ro este in momentul de fata cel mai citit blog tehnologic din Romania, sute de mii de romani citind lunar cele mai noi si mai interesante stiri despre produse Apple si nu numai.

iDevice.ro este c…


Dimensiunea aplicatiei este: 2.3 Mb


 • Geza

  Fara mouse nu are rost tastatura’

 • ppi

  Eu la al meu ipad 4 am o tastatura Logitech ultrathin,este geniala….O folosesc zi de zi iar din aprilie si pana acum nu am incarcato niciodata,bateria aia cred ca tine un an de zile….Nu mai pot utiliza ipadul fara aceasta tastatura.

 • rundown

  ppi da te rog mai multe detalii legate de tasta

 • ppi

  @rundown nu stiu ce sa zic,vezi ca am facut un mini review la ea,iar mai multe detalii le cauti tu pe google.
  http://www.youtube.com/watch?v=dkRieEdyQbs&feature=youtu.be