Prima Pagina aplicatii Apple prezinta noi iconite pentru suitele iWork si iLife, va oferi Garageband...

Apple prezinta noi iconite pentru suitele iWork si iLife, va oferi Garageband gratuit

  Zilele trecute v-am spus ca noi iconite pentru aplicatiile iPhoto si Garageband au aparut in interiorul meniului iCloud al iOS, dar iata ca in cursul noptii trecute Apple a publicat intr-o pagina a website-ului sau toate iconitele noi pentru aplicatiile din suitele iWork si iLife. Pages, Numbers, Keynote, iPhoto, iMovie si Garageband vor avea parte de o schimbare a iconitelor, acestea fiind acum concepute pentru a se imbina cat se poate de bine cu noul iOS 7, iar in imagini le puteti vedea.

  Separat de noile iconite, aplicatia Garageband va fi disponibila gratuit incepand de saptamana aceasta, Apple alegand sa implementeze modelul freemium pentru ea, adica utilizatorii o vor putea instala gratuit, dar vor cumpara diverse functii prin in-app purchase-uri. Apple va permite achizitionarea de instrumente si sunete aditionale prin aceste in-app purchase-uri, asa ca veti putea utiliza gratuit tot ce este standard, insa pentru functii suplimentare va trebui sa platiti.

GarageBand is free on the App Store for all iOS 7 compatible devices; additional GarageBand instruments and sounds are available with an in-app purchase. iPhoto, iMovie, Pages, Numbers, and Keynote are free on the App Store for qualifying iOS 7 compatible devices activated on or after September 1, 2013.

  In final compania Apple listeaza si cateva functii noi disponibile pentru aplicatiile iPhoto, Keynote si iMovie. In cazul iPhoto vorbim despre includerea a unei parti dintre functiile fostei aplicatii Cards, aplicatia permitand acum crearea de photo book-uri sau printarea creatiilor disponibile in ea. In cazul Keynote vorbim despre oferirea a 30 de template-uri pentru keynote-uri, cu 18 in plus fata de numarul actual, aceasta fiind singura modificare. iMovie ramane la final si vorbim despre implementarea unei functii numite iMovie Theatre despre care deocamdata nu stim absolut nimic.

For Keynote, Apple seems to be expanding the flexibility of the suite. The new version will offer 30 different template themes to start from, a substantial increase from the 12 the app currently has. The copy also talks about a new feature for the iMovie app called iMovie Theater. Apple’s description is unclear on exactly what this feature is, but it seems to somehow simplify the process of sharing your movies across your devices.

  Apple va prezenta toate aceste noutati in cadrul evenimentului media din data de 22 octombrie, asa ca nu uitati sa vizitati iDevice.ro pentru a vedea tot ceea ce are compania de anuntat.

 • nicu

  se poate schimba contul de AppStore pe un iPhone 5C/5S, downloada moka suita iWork, apoi folosirea lor tot moka pe un terminal mai vechi?

 • Stan Flocea din Balta Alba

  da, iar daca faci asta da-ne si noua contul sa le descarcam si noi 🙂

 • Emil

  @ nicu

  cu un cont nou de iCloud pe un iPhone 5/5C/5S achizitionat dupa 10 septembrie 2013 (nu stiu daca data este cea corecta, dar oricum din spetembrie), si dupa instalarea iOS 7.0.X ar trebui sa poti achizitiona gratuit iWorks si iLife (pentru iOS), desi cred ca daca indeplinesti conditia achizitionarii idevice-ului dupa acea data nu ar trebui sa fie probleme (nu am verificat acest lucru). achizitia ramane valabila contului pe toata durata acelui cont; poti aloca acel cont tuturor idevice-urilor (mai noi sau mai vechi), pe care le deti (sau carora le aloci acel cont de iCloud) cu toate beneficiile sale (poti descarca ulterior pe idevice-urile respective din cloud aplicatiile deja achizitionate, inclusiv iWorks si iLife).

  partea a doua a procesului este verificata personal de mine. dupa instalare poti aloca alt cont de iCloud daca consideri necesar idevice-ului, fara a pierde aplicatiile inslatalate, insa la orice update al lor, va fi necesara o logare cu detaliile contului iCloud sub care au fost achizitionate; in cazul in care nu deti acel idevice efectele legale ti le asumi :))

  sper sa te fi lamurit.

 • nicu

  complicat. eu am o varianta mai simpla: ma duc intr-un shop cu iPhne 5C/5S, bag contul meu la AppStore, descarc aplicatiile, scot contul meu. In acest moment aplicatiile ar trebui sa fie asociate moka pe orice alt iPhone al meu

 • nicu

  la fel a fost si cu Find my iPhone pentru iPhone 3. A trebuit sa-l activez temporar pe un 3S dintr-un magazin ca sa-mi mearga la 3-ul de acasa.

 • Emil

  @nicu

  🙂 desigur ca poti… totul e sa-ti si iasa chestia asta. mai nou, in iOS 7 schimbarea contului presupune confirmarea acestui lucru prin introducerea parolei contului existent (urmare a carui eveniment, posesorul idevice-ului va primi un e-mail de atentionare)…;) succes!

 • Nicu

  Gresit. Nu vorbesc de schimbarea contului intregului telefon, doar cel de AppStore, la care nu cere parola veche. Cum apar prin magazine, incerc