Lansarea iPad Mini 2 cu Retina Display este confirmata din nou

  iPad Mini 2 pare sa contina intr-adevar un Retina Display al celor de la Apple, cel putin asta ne da de inteles celebra publicatie americana Wall Street Journal. Reusind sa confirme implementarea acestui ecran cu propriile surse din lantul de distributie al Apple, publicatia ne spune ca viitorul produs va veni cu un ecran ce are o rezolutie de 2048 x 1536 pixeli. Separat de aceasta actualizare hardware, cei de la Apple se pregatesc sa lanseze si o versiune mai subtire si mai usoara a iPad 5, insa acest lucru il stiati deja.

Apple is now readying a revamped iPad Mini with a high-resolution “retina” display. It’s also working on a thinner, lighter version of its standard 9.7-inch iPad, using a thin film instead of the glass found in existing models, based on information from the company’s parts suppliers.

  iPad Mini 2 urmeaza sa includa chip-ul A7 prezent in iPhone 5S, iPad 5 urmeaza sa includa un chip A7X, insa ambele tablete vor avea o camera mai buna si co-procesorul de miscare M7, doar iPad 5 urmand a avea si Touch ID. Pentru ambele tablete vom avea parte de schimbari de design, in cazul iPad 5 modificarile afectand intr-o buna masura aspectul, in timp ce in cazul iPad Mini 2 vorbim despre o simpla schimbare a culorii carcasei si o posibila crestere in grosime.

  Separat de aceste noi tablete vom vedea inclusiv noi modele ale MacBook Pro Retina Display, acestea avand implementata platforma Intel Haswell, autonomia produselor urmand a creste serios. Acestea fiind spuse, va recomand din nou sa vizitati iDevice.ro maine incepand cu ora 19:30 pentru a vorbi despre tot ceea ce ne va prezenta Apple si nu uitati ca aplicatia iDevice.ro va tine la curent cu tot ceea ce trebuie sa stiti.

Pretul initial:
Numele:
iDevice Ro Push App

Gratuit

s





Developer: Victor Campeanu
Universala
Categoria: News


Descriere: iDevice.ro este in momentul de fata cel mai citit blog tehnologic din Romania, sute de mii de romani citind lunar cele mai noi si mai interesante stiri despre produse Apple si nu numai.

iDevice.ro este c…


Dimensiunea aplicatiei este: 2.3 Mb