Apple iTV cu ecran 4K de 55 – 65 inch ar putea fi lansat anul viitor

  Auzim de cativa ani de zile ca Apple este interesata sa lanseze un televizor pe piata, insa deocamdata niciun produs de acest gen nu si-a facut aparitia, iar conform unui analist asiatic, vom avea de asteptat destul timp pana cand Apple va avea produsul pregatit. Conform unor surse apropiate Apple, un iTV cu ecran 4K de 55 – 65 inch ar putea fi lansat abia spre sfarsitul anului viitor, compania fiind deocamdata intr-un delung proces de pregatire a produsului pentru comercializarea pe piata.

Apple will probably start selling ultra-high definition televisions with 65- and 55-inch screens during the fourth quarter of next year, according to a Tokyo-based analyst at Advanced Research Japan Co. The Cupertino, California-based company is deciding on specifications, and the models likely will have a frameless design, Masahiko Ishino, an analyst at Advanced Research, said in an interview Oct. 18. Ishino declined to identify the people who gave him the information.

  Televizorul celor de la Apple ar urma sa fie conceput fara o rama pe margini, deci ecranele vor fi cel mai probabil intinse catre marginile carcasei, o idee pe care putini au aplicat-o pana acum. Din pacate aceasta este singura mentiune in legatura cu design-ul televizorului si pana la aparitia unor imagini cu unele componente, ramane doar sa credem zvonurile acestea.

2 COMENTARII

  1. Lansarea ar fi prematura, nu exista inca suficient material video 4K care sa justifice achizitia unui astfel de televizor. Pe de alta parte, am vazut un Sony 4K care nu m-a impresionat cu nimic, diferentele fata de 1080p sunt insesizabile (pentru mine, cel putin).

  2. Nu ca nu este sufficient material 4k,problma este ca nu exista deloc….Sunt doar cateva sample-uri atata tot,in rest nu ai ce vedea pe el,posturi tv nu exista,filme la fel…..Iar pe langa asta un tv 4k de marimea asta de la apple cu siguranta sare de 1 milliard de lei vechi,atunci despre ce vorbim:)