Apple va transmite LIVE conferinta de prezentare a iPad 5 si iPad Mini 2

  Dupa cum era de asteptat, compania Apple va transmite LIVE conferinta de prezentare a iPad 5 si iPad Mini 2. Cu doar cateva minute in urma, compania americana a oferit posesorilor de Apple TV-uri o noua intrare in canalul dedicat ei, aceasta intrare indicand faptul ca incepand cu ora 20:00 transmisiunea va deveni accesibila pentru toata lumea. In Apple TV-uri stream-ul LIVE va fi disponibil in sectiunea Apple Events, iar restul lumii va putea vizualiza conferinta direct de pe website-ul Apple, dar asta numai de pe Mac-uri sau iDevice-uri.

  Practic daca detineti un produs Apple cu iOS sau OS X veti putea vizualiza conferinta, insa daca nu detineti unul, va trebui sa asteptati informatiile care vor fi publicate aici. Conferinta va incepe diseara la ora 20:00, insa incepand cu ora 19:30 va astept aici sa discutam despre tot ceea ce urmeaza sa prezinte compania Apple.

Pretul initial:
Numele:
iDevice Ro Push App

Gratuit

s





Developer: Victor Campeanu
Universala
Categoria: News


Descriere: iDevice.ro este in momentul de fata cel mai citit blog tehnologic din Romania, sute de mii de romani citind lunar cele mai noi si mai interesante stiri despre produse Apple si nu numai.

iDevice.ro este c…


Dimensiunea aplicatiei este: 2.3 Mb