Prima Pagina Apple Apple va transmite LIVE conferinta de prezentare a iPad 5 si iPad...

Apple va transmite LIVE conferinta de prezentare a iPad 5 si iPad Mini 2

  Dupa cum era de asteptat, compania Apple va transmite LIVE conferinta de prezentare a iPad 5 si iPad Mini 2. Cu doar cateva minute in urma, compania americana a oferit posesorilor de Apple TV-uri o noua intrare in canalul dedicat ei, aceasta intrare indicand faptul ca incepand cu ora 20:00 transmisiunea va deveni accesibila pentru toata lumea. In Apple TV-uri stream-ul LIVE va fi disponibil in sectiunea Apple Events, iar restul lumii va putea vizualiza conferinta direct de pe website-ul Apple, dar asta numai de pe Mac-uri sau iDevice-uri.

  Practic daca detineti un produs Apple cu iOS sau OS X veti putea vizualiza conferinta, insa daca nu detineti unul, va trebui sa asteptati informatiile care vor fi publicate aici. Conferinta va incepe diseara la ora 20:00, insa incepand cu ora 19:30 va astept aici sa discutam despre tot ceea ce urmeaza sa prezinte compania Apple.

Pretul initial:
Numele:
iDevice Ro Push App

Gratuit

s

Developer: Victor Campeanu
Universala
Categoria: News


Descriere: iDevice.ro este in momentul de fata cel mai citit blog tehnologic din Romania, sute de mii de romani citind lunar cele mai noi si mai interesante stiri despre produse Apple si nu numai.

iDevice.ro este c…


Dimensiunea aplicatiei este: 2.3 Mb


5 COMENTARII

  1. Sunt chiar nesimtiti cu faza asta.Pai dc eu care am pc nu am posibilitatea sa vad conferinta.. Poate vreau sa ma uit tocmai in ideea de a vedea ce produse se lanseaza si sa ma hotarasc ce sa achizitionez.. ma rog,au ei politica asta de c….t.. ca doar sunt APPLE..

  2. @Vlad,eu ma refeream la faptul ca Apple apeleaza si de data asta la aceeasi strategie de marketing,adica poate sa vada conferinta doar cine detine terminale apple.Adica daca vorbim de calculatoare,poti sa o vezi doar daca ai mac iar daca vorbim de terminale mobile,stream-ul LIVE va functiona doar pe ios si nu pe orice terminal cu android-os,blackberry-os,windows-os.. Despre asta era vorba,iar mie personal mi se pare o strategie re r…t

  3. Aici trebuie sa fiu de acord cu DDOS! Daca vor mai multi clienti, deschide usa!! Unul care nu detine un iDevice poate vrea sa se reorienteze pe altceva si doar asa(deschizand usa la conferintele live) poate atrage alti clienti!!

Comments are closed.