OS X Mavericks este disponibil pentru download gratuit in Mac App Store!

  V-am spus in aceasta seara ca OS X Mavericks va fi lansat gratuit in Mac App Store pentru toti utilizatorii de Mac-uri intereasti sa il instaleze, si iata ca noua versiune a sistemului de operare este disponibila pentru download. Mai jos aveti lista tuturor Mac-urilor care il pot rula si nu conteaza ce versiune a OS X aveti instalata acum in Mac-ul vostru, OS X Mavericks putand fi instalat fara probleme de catre voi.

Pretul initial:
Nume:
OS X Mavericks

Gratuit

s

Developer: iTunes S.a.r.l.
Categoria: Productivity


Descriere: With more than 200 new features, OS X Mavericks brings Maps and iBooks to the Mac, introduces Finder Tabs and Tags, enhances multi-display support and includes an all-new version of Safari. The latest release of OS X also adds new core technologies that d…


Dimensiunea aplicatiei este: 5045.5 Mb


Articolul precedentiPad Mini 2 este disponibila intr-o versiune cu 128 GB spatiu de stocare
Articolul următoriOS 7.0.3 a fost lansat de catre Apple!
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.