iOS 7.0.3 a fost lansat de catre Apple!

  Cu doar cateva minute in urma compania Apple a lansat iOS 7.0.3 pentru iDevice-uri, noua versiune a sistemului de operare fiind oferita special pentru toate iDevice-urile in ideea de a rezolva unele probleme ale versiunilor anterioare. Dupa cum puteti vedea deja din imaginea de mai sus, noua versiune a sistemului de operare imbunatatind sistemul Touch ID al iPhone 5S, adaugand suport pentru iCloud Keychain, adaugand un sistem care genereaza parole prin intermediul Safari, actualizeaza Lockscreen-ul pentru a afisa tarziu sistemul slide to unlock cat timp Touch ID este activ si cam atat.

  Separat de aceste noutati, iOS 7.0.3 rezolva probleme ale iMessage, ale aplicatiilor iWork, problema de calibrare a accelerometrului, probleme de utilizare ale Siri, o problema de securitate a LockScreen-ului, o problema a VoiceOver si altele pentru companii. Update-ul este disponibil prin iTunes sau prin sisteum OTA Update. Noua versiune a iOS este disponibila pentru toate iDevice-urile!

UPDATE: Puteti descarca iOS 7.0.3 de aici.

54 COMENTARII

  1. Doar ce am postat pe Twitter acum cateva minute in urma, daca urmeaza sa fie lansat vre-un update ptr ios7. Se pare ca Apple mi-a citit twitt’ul :))

  2. Pe iphone 5 acum cand deschizi si inchizi aplicatiile nu mai este la fel nu mai are aceias animatie …este normal sau este tel meu??? A mai observat cineva ???

  3. eu il vad doar in ITunes update ul catre 7.0.3 citeam pe pagina lui MuscleNerd o avertizare sa nu faca update deocamdata cei care asteapta jailbreak

  4. Au schimbat animatia de deschidere/inchidere a aplicatiilor idiotii si este oribila!!! Singurul avantaj este ca iPad-ul pare mai rapid… in reste este oribila animatia!!!

  5. In loc de 3g este LTE si pe cosmode, dar se poate evita update-ul de operator. Apare separat de update-ul de iOS. Asta pentru cei care vor iOS 7.0.3

  6. Probabil o sa tina bateria mai mult fara animatiile alea fancy. Cine vrea poate sa le tina activate cine nu are optiunea de a le opri.

  7. salut , am iphone 4s , si acum 2 minute mi-a aparut update din softwer pt versiunea 7.0.3 , ideea e ca iphone-ul meu este decodat cu gevey sim ( ultima generatie ) stiti cumva daca va afecta ?

  8. Salut Zaone. Nu am reusit sa fac update de la 7.0.2 la 7.0.3 nici prin OTA nici prin itunes. Am un iphone 4. Dupa ce itunes a descarcat ipsw-ul si incepe sa faca update, imi da eroarea 3004, la fel prin OTA descarca ipsw dupa ce face un restart apoi intra tot in 7.0.2. De ieri am incercat vreo 30x. 🙁 Ce pot sa fac? Mersi

  9. Salut, stiu ca la iphone 4s era problema cu 7.0.2 la faza cu bateria… mai este prezenta problema la 7.0.3? sau raman pe 6.1.3? 🙂 multumesc antiicpat