Noile MacBook Pro Retina Display 2013 apar in primele benchmark-uri, Apple reduce dimensiunea bateriei modelului de 13 inch

  Prezentate oficial in cursul zilei de marti si disponibile deja pentru achizitie in magazinele Apple, noile MacBook Pro Retina Display 2013 au aparut deja in primele benchmark-uri facute folosind platforma Geekbench. Desi nu toate intrarile de mai sus sunt adevarate, cele reale ne dau de inteles ca performantele vor fi imbunatatite cu doar maxim 10% multumita platformei Intel Haswell. Era de asteptat ca puterea de procesare sa creasca putin deoarece platforma Haswell a fost gandita pentru a imbunatati autonomia bateriei, iar din acest punct de vedere vorbim despre o crestere substantiala.

  In ciuda cresterii autonomiei bateriei, bateria din noile Mac-uri este mai mica decat cea implementata in vechile modele, mai exact Apple a redus capacitatea sa de la 74 Whr la 71.8 Whr. Chiar daca vorbim despre o reducere a capacitatii de stocare a energie, avand in vedere ca autonomia a crescut, nu putem decat sa ne bucuram si sa trecem cu vederea aceasta modificare facuta in ideea de a face versiunea de 13 inch a MacBook Pro Retina Display 2013 putin mai subtire.