Prima Pagina Apple Noile MacBook Pro Retina Display 2013 apar in primele benchmark-uri, Apple reduce...

Noile MacBook Pro Retina Display 2013 apar in primele benchmark-uri, Apple reduce dimensiunea bateriei modelului de 13 inch

iphone 8 precomanda emag banner

  Prezentate oficial in cursul zilei de marti si disponibile deja pentru achizitie in magazinele Apple, noile MacBook Pro Retina Display 2013 au aparut deja in primele benchmark-uri facute folosind platforma Geekbench. Desi nu toate intrarile de mai sus sunt adevarate, cele reale ne dau de inteles ca performantele vor fi imbunatatite cu doar maxim 10% multumita platformei Intel Haswell. Era de asteptat ca puterea de procesare sa creasca putin deoarece platforma Haswell a fost gandita pentru a imbunatati autonomia bateriei, iar din acest punct de vedere vorbim despre o crestere substantiala.

  In ciuda cresterii autonomiei bateriei, bateria din noile Mac-uri este mai mica decat cea implementata in vechile modele, mai exact Apple a redus capacitatea sa de la 74 Whr la 71.8 Whr. Chiar daca vorbim despre o reducere a capacitatii de stocare a energie, avand in vedere ca autonomia a crescut, nu putem decat sa ne bucuram si sa trecem cu vederea aceasta modificare facuta in ideea de a face versiunea de 13 inch a MacBook Pro Retina Display 2013 putin mai subtire.

emag revolutia preturilor articole
  • Daniel

    @zao: nu stiu daca ai observat, dar la MBP 15′ Retina, entry-level nu are dual graphics, doar Iris Pro. It sucks! puteai economisi cateva sute de dolari.