Prima Pagina aplicatii Un bug al iWork si Aperture le permite utilizatorilor sa obtina gratuit...

Un bug al iWork si Aperture le permite utilizatorilor sa obtina gratuit licente platite

  Desi suita iWork este oferita gratuit pentru noii posesori de iDevice/Mac-uri, posesorii de Mac-uri vechi pot doar achizitiona suita, insa initial o pot utiliza gratuit timp de 30 de zile. Cei care au facut acest lucru recent au avut posibilitatea de a face upgrade gratuit la versiunea integrala a suite multumita unui bug prezent in App Store, mai exact in sistemul care identifica toate copiile deja platite. Problema are la baza versiunile iWork vandute direct in magazinele Apple pe CD/DVD/stick-uri USB, acestea fiind recunoscute de catre Mac App Store ca fiind versiuni platite, utilizatorii putand sa beneficieze gratuit de aplicatiile integrale.

Since the Mac App Store now detects boxed copies of iWork and allows them to be updated to the Mac App Store version, it seems the trial versions of Pages, Numbers, and Keynote are perceived by the App Store as being a full purchased copy. This allows users to install yesterday’s updated apps without having to pay anything.

  Problema afecteaza inclusiv aplicatia Aperture a celor de la Apple si exista posibilitatea ca ea sa nu fie rezolvata, deoarece compania nu ar avea cum sa faca diferentierea intre produsele acestea. Fara a conta prea mult daca Apple are sau nu o metoda de rezolvare a problemei, daca va includeti in categoria celor care au preluati suita iWork sau aplicatia Aperture intr-un pachet fizic dintr-un magazin Apple, ar fi bine sa beneficiati acum de acest bug si sa instalati gratuit versiunea integrala.

 • Ovi

  Already done that yesterday 😉

 • Georgian

  Nu intelegeam eu cum de iWork a primit update, daca nu imi zice nimic peste 30 zile e ok, bodaproste!

 • Nelu

  Eu le-am instalat de pe un torente si apoi mi-am facut upgrade de pe appstore. Acum am ultima varianta gratuit

 • conytaac

  exista un alt bug pt a avea toate suitele gratis
  Hint: daca aveti instalate variantele mai vechi (iWork si iLife)(chiar daca au fost descarcate din alte surse) si nu aveti de gand sa luati vreun device nou, puteti avea variantele noi GRATIS.
  Trebuie sa mergeti in ‘setari’, schimbati limba si tastatura, restart, intrati in app store la update si le veti gasi acolo GRATIS.
  important: trebuie sa aveti instalate variantele vechi pe mac
  succes

 • Silviu

  Dragilor,

  Nu e nimic intamplator..

 • Mihai

  Confirm, tocmai am instalat iWork si Aperture versiunile vechi, si le-am updatat din App Store. 🙂

 • Vlads

  Thx

 • Pingback: Apple ofera oricui posibilitatea de a instala gratuit suitele iLife, iWork si aplicatia Aperture, inclusiv celor care detin copii obtinute ilegal | iDevice.ro()