Prima Pagina iPhone 5C iPhone 5C este din nou disponibil in oferta eMAG la un pret...

iPhone 5C este din nou disponibil in oferta eMAG la un pret mai mic decat cel al operatorilor

  Lansarea oficiala a iPhone 5C in Romania a motivat cel mai mare magazin online din tara sa reintroduca terminalul in propria oferta, comercializandu-l chiar la preturi mai mici decat cele ale operatorilor. Orange Romania este operatorul cu cele mai mici preturi standard, dintre operatori, pentru terminalele iPhone 5C, iar cei de la eMAG au stabilit unul si mai mic. Diferenta este de 60 RON in favoarea celor de la eMAG, ea este mica, asa ca ramane la alegerea voastra ce alegeti, avand in vedere ca atat operatorii cat si eMAG ofera terminale decodate(operatorii facand decodarea dupa achizitie).

  Daca sunteti interesati de un iPhone 5C, atunci in aceasta pagina gasiti toate modelele. eMAG comercializeaza terminale compatibile cu retelele 4G LTE, spre deosebire de alte magazine online, si pentru ele veti beneficia de garantie in Romania, iar in acest articol v-am explicat de ce este important acest lucru.

 • dan

  wow, nu-mi vine sa cred ca este asa scump telefonul asta, in state costa 550 $ adica mai putin de 1800 mil si emag-ul si restul dealerilor il dau pe cel putin 2600 de lei?????? asa mult costa sa-l comercializeze Romania telefonu asta?

 • Deleteplz

  @dan taxe, taxe si iar taxe…

  @zaone iPhone 5C este cu 27 lei mai ieftin la eMag decat la orange la liber.
  iPhone 5s la eMag este 3599 lei in timp ce la Orange la liber este ±3161 lei (709.99 eur) tot pe mana celor de la orange as merge 🙂

 • atlantis

  in rromania o sa se cumpere telefoanele astea cu carucioarele si cu sacul la cati banii au rromanii pe ei.aici o sa faca apple cea mai mare vanzare de telefoane pentru ca majoritatea rromanilor fac imprumut pe la banci sa dau si ultimul ban pentru un telefon

 • Pingback: iPhone 5S intra in oferta eMAG, Vodafone are in continuare unitati disponibile | iDevice.ro()

 • @Deleteplz: Da, dimineata am vazut ca e putin mai ieftin 5C-ul, dar la 5S e diferenta colosala.