MOGA Ace Power – primul gamepad MFI pentru iPhone produs de catre MOGA

  Stiti deja ca mai multi producatori de accesorii de gaming pentru iDevice-uri lucreaza in momentul de fata la accesorii pentru terminalele noastre, iar dupa Logitech si ClamCase vedem astazi un nou gamepad produs de catre cei de la MOGA. In imaginile din acest articol vedeti, MOGA Ace Power, care este compatibil cu framweork-ul pentru gaming gandit de catre compania Apple pentru iOS 7, dezvoltatorii putand oferi suport pentru acest tip de gamepad-uri chiar din momentul producerii lor.

  Compania Apple a dat deja de inteles ca MOGA lucreaza la un asemenea dispozitiv pentru iPhone/iPod Touch-urile sale, asa ca ne putem astepta ca el sa fie disponibil in curand pe piata, chiar daca deocamdata nu stim cand. MOGA Ace Power urmeaza sa contina si o baterie de 1800 mAh care ii va permite sa functioneze independent de iPhone-ul nostru si eventual sa il incarce, asa ca nu va va afecta autonomia bateriei in timpul jocurilor, deci puteti sta linistiti din acest punct de vedere.

Articolul precedentiOS 7.0.3 suporta acum gesturi multitouch
Articolul următoriPhone 5C ajunge la iDevice.ro
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.