iPhone 5C ajunge la iDevice.ro

Ā  Desi este disponibil pe piata de ceva vreme, iPhone 5C ajunge in sfarsit la iDevice.ro pentru cateva zile de testare. Desi cam toata lumea a criticat Apple din toate partile pentru terminal, prima mea impresie legata de el este pozitiva, dispozitivul aducandu-mi aminte de iPhone 3G/3GS. Plasticul carcasei este lucios, alunecos, insa culorile arata foarte bine si se potrivesc aproape perfect cu wallpaper-urile utilizate de catre Apple impreuna cu iOS-ul acestor terminale, acest lucru contand extrem de mult pentru multe persoane.

Ā  In rest, vorbim despre un iPhone 5 cu o carcasa din plastic si o baterie ceva mai buna, iPhone 5C fiind un frate mai mare pentru vechiul dispozitiv al celor de la Apple. Mai mult decat atat nu va pot spune despre terminal, imi place culoarea albastra aleasa de catre Apple pentru el, mi-am dorit de mult un iPhone de o asemenea culoare si acum am macar ocazia de a ma juca putin cu el. Imi vine greu sa cred ca va reusi cineva sa detroneze preconceptiile in legatura cu acest terminal, insa el trebuie vazut si atins inainte de a va face o parere definitiva despre el.

Ā  Acestea fiind spuse, le multumesc celor de la Orange Romania pentru terminal, el fiind disponibil in oferta operatorului inca de aseara, iar aici puteti afla cat costa.

37 COMENTARII

  1. orbil!:D

    o scrie Apple pe el dar in poza (poate o fi altfel cand te uiti la el) arata ca plasticele de la RomTatay din obor šŸ˜€

  2. nu pot sa nu remarc ce ai spus in legatura cu faptul ca e un frate mai mare, nu stiu ce ai vrut sa zici cu asta, eu nu l-as considera un frate mai mare, ci din contra, unul mai mic. E nou, e frumos, arata bine,dar in cele din urma exista un dar si anume, e PLASTIC ! personal nu as putea sa compar un telefon high end, care se vinde ca painea calda si dupa un an de zile cu unul, chipurile “low cost” ! šŸ™‚

  3. @ss33: Sa stii ca atunci cand il tii in mana nu pare cheap. E o senzatie diferita fata de iPhone 5, d’oh, dar nu pare cheap. Cel putin pentru mine si-l consideram asa inainte sa il am in mana.

  4. @Daniel N.: Tocmai ca nu e high-end, asta e ideea. Cel putin eu nu il vad ca fiind high-end si nici nu vad ca Apple da impresia asta. E mid-end-ul lor. 5S e high-end.
    @Daniel: Sunt 5C-uri in stoc de n-au ce face cu ele :)) Puteam lua si 5S daca voiam. Atunci era o tragedie, mai ales daca era auriu šŸ˜€
    PS: Pozele sunt facute cu Galaxy Note 3.

  5. sa sti ca si eu am avut ocazia sa tin unul in mana de la o prietena si culoarea era pe verde. Mi-am schimbat parerea dupa ce am vazut in realitate cum se misca si cat de bine il prinde culoare

  6. @zaone

    de-aia am si pus paranteza aia .. adica imi dau seama ca e posibil sa fie alta treaba daca il tii in mana. din poza insa nu arata prea bine (opinie)

  7. Am avut si eu ocazia sa pun mana pe unul astazi si sincer mia placut ca aspect , dar personal asi alege un iphone 5 simplu decat un 5c .
    Alt lucru pe care lam remarcat a fost faptul ca telefonul era pur si simplu adorat de pustani si pustoaice (13-14 ani), auzeai doar “ce mistooo e”… , etc. Practic parerea mea e ca Apple a facut telefonul special pentru ei !

  8. Si eu detin un albastrel de ip5c de vreo 2 saptamani, nu sunt un fan apple nici pe departe, dar l-am luat exact pentru aceasta culoare, imi place albastrul asta si mi se potriveste perfect, am avut si mai multe modele de lumia cu acel cyan, dar wp momentan e cam slabut pentru ce imi trebuie mie la un telefon. Parerea mea e ca fiecare isi alege un telefon pentru un motiv anume, eu l-am luat pt.culoare, si cum imi schimb telefoanele destul de des, in nici un caz nu voi muri cu acest telefon ca unii…nu inteleg de ce isi pierd vremea x-ulescu si y-ulescu sa critice in stanga si-n dreapta, fiecare terminal, fie ca e iPhone, Samsung,Nokia,Sony etc.,are plusurile si minusurile lui.

  9. stii cum e, telefonul arata foarte bine, se misca la fel de bine, dar cand te gandesti ca e 2800-3000 lei nu ti se mai pare ca arata la fel de bine

  10. zaone te rog eu ajuta`ma !!!
    am achizitionat un iphone 5 , avea ios 7.0.2 si am dorit sa ii dau un resore dar mi`a cerut parola de la apple id `ul celui ce la folosit inaintea mea , l-am bagat in dfu mode si iam dat un restore + update la 7.0.3 , problema este ca acuma cand doresc sa il activez imi cere din nou contul acela de utilizator šŸ™ …. ai vreo solutie cum as putea sa il activez fara acel cont ??

  11. Decat tel asta mai bine un 4s sau un iphone 5 sau cel mai bine un HTC One… Acest iphone de plastic este oribil. Apple a dat cu batu in balta anu asta šŸ™

  12. Nu pot trece peste prejudecati… si la naiba!!!! NU E FRATELE MAI MARE AL iPhone 5!!!! DE unde Dumnezeu sa nascocesti asa ceva? Inceteaza sa imprimi idei altor oameni! Lasa-i sa-si formeze singuri opinia.
    In privinta telefonului, arata bine. Nu pot spune despre un produs de pe linia de productie a Apple ca nu arata bine, insa nu la pretul asta. Au gresit-o cand au gandit asta. Trebuia sa fie cu cel putin 100$ mai ieftin si intradevar nu ar fi facut fata cererii.

  13. Nu au gresit-o de loc cu pretul, au gandit-o business. Daca era mai ieftin cele doua produse s-ar fi canibalizat intre ele, lucru ce ar fi dus la scaderea vanzarilor lui 5s. Asa s-a intamplat in cazul lui Ipad mini si Ipad 4. Deoarece Ipad mini era semnificativ mai ieftin s-a vandut foarte bine iar asta a luat si din vanzarea lui Ipad 4. Acesta este si motivul pentru care noul Ipad mini nu mai costa 329 $ ci 399 $. Poate ca pentru noi ar fi fost mai bine ca 5c sa coste mai putin dar pentru afacerea Apple ar fi fost un lucru rau. Ar fi dus la o vanzare mare de 5s si una diminuata de 5c, ceea ce ar fi insemnat marja de profit mai mica. In plus exista riscul ca Apple sa fie perceputa ca o companie care vinde si produse (mai) ieftine, lucru care ar fi stricat imaginea Apple. Cam asta ar fi.

  14. Am pus si eu mana pe iphone 5c si mi se pare un telefon inutil , la un pret mult pre exagerat . E un plastic mult inferior fata de ce folosesc cei de la samsung.. iar culorile sunt mult prea tipatoare din punctul meu de vedere.
    Decat sa-mi iau 5c mai bine mai pun 5-600 ron si iau 5s .
    Clar nu e adresat pentru clasa medie ..

  15. Am testat si eu 5C-ul .. Bai arata extrem de bine si bine inchegat dar nu poate fi comparat cu iPhone 5 , eu am un 5 white ,,, fara sa-l laud e o bijuterie pe alb

  16. Are cineva iphone cu abonament 4G ? De exemplu Vodafone RED?
    Mie imi apare tot 3G..tinand cont ca azi impreuna cu iphone 5s am trecut la Red 45

  17. emiLo daca afli ceva as vrea sa stiu si eu. Am si eu un iphone 5 si ma uit degeaba la el pentru ca nu pot sa-l activez. Zaone daca ne poti ajuta ???

  18. Am tinut si eu in mana unul la magazin. Este jenant plasticul. Iar ecranul parca te taie la mana ca nu e imbinat de tot in carcasa.

  19. Am butonat astazi un 5c si un 5s alaturi de 5-ul meu. Nu stiu cum dar 5C-ul era cel mai rapid, cel putin la swipe-ul de pe ecranele principale, pur si simplu nu mi-a venit sa cred cum se misca si avea aplicatii destule pe el, vreo 3 ecrane. Am mai vazut ceva clipuri pe net dar nici unul nu se misca precum cel vazut azi. Telefonul l-am vazut in Promenada Mall la Orange. Nu m-a batut gandul sa ma uit ce setari avea facute dar am ramas impresionat de el.

  20. Fratele mai mare….de ce ?? Ca e nou poate…si or mai fi umblat la baterie…insa pe langa un 5, arata ieftin !!! Cine drq ar fi nebun sa dea un 5 care arata super, pe un 5C din plastic ??? Pana acum radeam de androizi cu plasticele lor si mama ce ironii mai dadeam din noi. Na, ca a comis-o si Apple, mai radeti acu’ ! In schimb mi-as da 5-ul meu ca sa imi iau 5S. Ala da telefon !!

  21. @zao: greșești! iPhone 5C este 359 de euro cu panteră 31. Anul trecut iPhone 5 a fost 359 de euro la același abonament, iar iPhone 4S 16Gb era cu 60 de euro mai ieftin (299). Anul trecut pe 2 noiembrie, astea erau prețurile din Orange Shop.