Castigatorii – Concurs: iDevice.ro implineste 4 ani, iti ofera 4 iTunes Gift Card-uri cadou!

  In toata nebunia acestei saptamani am trecut cu vederea faptul ca iDevice.ro a implinit 4 ani de la infiintare, insa asta nu inseamna ca am uitat de voi sau de eveniment in sine. Au fost 4 ani plini de extrem de multa munca, de foarte multe momente placute si de realizari pe masura. In acesti 4 ani iDevice.ro a crescut si a devenit cel mai citit blog tehnologic din Romania, aduna cea mai mare comunitate a posesorilor de produse Apple din Romania si continua sa va aduca zilnic doar cele mai bune informatii din lumea Apple.

  In aceasta ideea, as dori sa-i multumesc lui undercover pentru munca depusa zilnic pentru blog, lui Bogdan R. pentru ca tine iDevice.ro activ pentru voi, lui Bogdan N. pentru ca il va ajuta sa-l descoperiti mai usor si lui Victor pentru aplicatia iDevice.ro, iar voua va multumesc pentru ca ne cititi zilnic. In aceasta idee dau startul unui concurs prin care va ofer posibilitatea de a castiga 4 iTunes Gift Card-uri in valoare de 10€ fiecare, iar tot ce trebuie sa faceti voi este sa lasati un comentariu cu textul Particip si sa partajati concursul pe Facebook sau Twitter.

UPDATE – Castigatorii sunt : Pantor RăzvanDRAKOS78 , mafiasicMaerean bianca ;

  In final, va recomand sa instalati aplicatia iDevice.ro in terminalele voastre, deoarece ea va tine la curent cu tot ceea ce este nou in lumea Apple!

Pretul initial:
Numele:
iDevice Ro Push App

Gratuit

s





Developer: Victor Campeanu
Universala
Categoria: News


Descriere: iDevice.ro este in momentul de fata cel mai citit blog tehnologic din Romania, sute de mii de romani citind lunar cele mai noi si mai interesante stiri despre produse Apple si nu numai.

iDevice.ro este c…


Dimensiunea aplicatiei este: 2.3 Mb


505 COMENTARII