Prima Pagina Android iOS-ul a fost numit sistemul de operare pentru terminale mobile cu cea...

iOS-ul a fost numit sistemul de operare pentru terminale mobile cu cea mai mare crestere in anul 2013

  Anul 2013 a fost unul bun pentru compania Apple, cei din Cupertino avand parte de vanzari mult mai bune decat in aceeasi perioada a anului 2012 si per total se pare ca iOS-ul a avut anul acesta crestere mai mare decat Android sau Windos Phone. Conform unui studiu care a analizat 89% din traficul de internet global, in 2013 cota de piata a iOS-ului a crescut de la 14% la 19%, deci vorbim despre o crestere de 5% in decursul a doar 9 luni de zile si anul mai are inca doua luni inainte de final.

Apple iOS is the fastest growing mobile operating system in 2013, with iPhone users growing from 14 percent of worldwide market share in the first quarter of 2013 to 19 percent in Q3, according to GlobalWebIndex. The research, based on 89 percent of the global Internet population, found the number of iPhone users is expected to grow to 233 million this year, with iPads users estimated at 165.72 million.

  In baza acestei cresteri, se estimeaza ca pana la sfarsitul anului vor fi aproape 400 de milioane de iDevice-uri active, 233 dintre ele fiind iPhone-uri, 165.72 milioane fiind tablete iPad. Chiar daca Apple are aproape 20% din piata terminalelor mobile la nivel global, Android-ul este in continuare rege cu o cota de piata de 57%, peste 708 milioane de terminale fiind active in intreaga lume. Se estimeaza ca in 2014 vom avea 1 miliard de terminale Android active in toata lumea, iar in cazul iDevice-urilor vorbim despre depasirea cifrei de jumatate de miliard.

 • Dani L.

  Daca reusesc aia cu sistemul Tizen sa-l puna la punct, atunci vom vedea cel mai mare picaj in cap al unui sistem de operare mobil – Android-ul .

 • Claudiu91

  @Dani L stai linistit nu o sa reusasca. Daca ar avea ceva wow fata de android atunci poate reusa sa loveasca cota androidului.

 • sori

  Cine sunt aia de au facut studiul asta ? Nu am auzit niciodata de ei.
  Cum putea sa pice Android-ul de la peste 70% la doar 57 in doar doua trimestre ? Cine a luat restulde market-share daca iOS a crescut doar 5% ?

 • Tu niciodata n-o sa crezi si te inteleg, Android-ul e totul pentru tine.

 • sori

  In nici un caz ca Apple pt tine – spun doar ca studiul e o balarie .Anul trecut dupa ce a fost lansat iPhone 5, ai sarit in sus ca iOS creste puternic, iar un trimestru mai tarziu era la 14%.Daca tu crezi ca un OS poate sa scada aproape 20 de procente la nivel mondial in doua trimester , cred ca traiesti in alta lume . Nici chiar cu Symbian nu s-a intamplat asa ceva .
  Sunt cam satul de studiile astea “mobilizatoare” .