Prima Pagina Jony Ive Mac Pro 2013 RED – un proiect Jony Ive pentru o cauza...

Mac Pro 2013 RED – un proiect Jony Ive pentru o cauza nobila

  Acum cateva saptamani de zile v-am prezentat o camera Leica modificata de catre Jony Ive si un bun prieten de-al sau, acea camera urmand a fi comercializata in cadrul unei licitatii pentru organizatia de caritate RED. Succesul social al acelui produs l-a motivat pe Jony Ive sa produca inclusiv un Mac Pro 2013 RED pe care il vedeti in aceste imagini si care arata grozav. Acest Mac Pro urmeaza sa fie introdus in aceeasi licitatie, ea urmand a fi organizata pe data de 23 noiembrie in New York, alte obiecte concepute de catre designer urmand a fi prezente acolo.

  Organizatorii evenimentului se asteapta ca acest Mac Pro sa motiveze genereze oferirea a 40.000$ – 60.000$ pentru achizitionarea sa, el fiind un model unicat si continand probabil hardware-ul varfului de gama disponibil in Apple Store-ul celor de la Apple. Ca sa fiu sincer, cred ca daca Apple s-ar fi hotarat sa vanda un produs de acest gen in magazinul sau ar fi avut extrem de mult succes, culoarea rosie aratand cel putin la fel de bine precum cea neagra.

 • Mircea Mihai

  Chiar cred că exagerează uneori cu unele lucruri. Ce e așa de greu să facă un Mac Pro roșu? Chiar nu cred că se poate spune că e un proiect. Pur și simplu a cerut carcasa să fie vopsită în roșu. Mare lucru. Oricine poate desface un Mac Pro, să ia carcasa și să o trimite la o firmă care anodizează aluminiu.

 • Alin Cristian

  Mircea +1

 • chatagra

  arata mult mai bine desfacut decat inchis … designul componentelor interne si aranjarea lor este superba…

 • Geza

  In mintea mea il compar cu ultimul meu computer acum vreo 7 ani la care i-am mai adaugat 512 ram si ce “bine ” mergea dupa acest upgrade!O cutie imensa!Pai asta e racheta spatiala ,computer industrial ,nu imi dau seama cine are nevoie de asemenea putere de procesare?Facultatile?Fabricile de avioane?Ce programe tari ruleaza?

 • Geza

  .

 • sori

  Geza – din pacate nu prea sunt programe pt OSX care sa aiba nevoie de puterea de procesare a ultimului Mac Pro – doar vreo cateva pt procesare foto-video profesionala .
  Si Mac Pro nu intra la categoria de personal computer ci la cea de Workstation cu , ceea ce numim “hardware de server” , iar la categoria aia , hardware-ul e mai degraba obisnuit . Un plus pt doua placi grafice Fire Pro si un minus pt “doar” 16Gb de memorie .