iOS 7.0.3 imbunatateste radical autonomia bateriei

  iOS 7.0.3 a fost lansat in cursul acestei saptamani de catre compania Apple si una dintre noutatile care nu a fost mentionate  in changelog-ul sau este o imbunatatire semnificativa a autonomiei bateriei. In iOS 7.0.2 am avut parte de o autonomie nu foarte grozava pentru terminalul iPhone 5S, insa in iOS 7.0.3 lucrurile s-au schimbat radical, autonomia crescand cu o ora de utilziare. Practic am trecut de la aproape 7 ore de usage pentru iPhone 5S la aproape 8 ore de usage, fara sa-mi schimb stilul de a utiliza terminalul, ba din contra.

  Desigur ca am facut un restore la iOS 7.0.3 si nu am instalat backup-ul vechi al iOS 7.0.2, tocmai in ideea de a avea o configuratie noua pentru terminal si de a evita importarea eventualelor probleme. Folosesc terminalul zilnic pe 3G/4G/WiFi, primesc extrem de multe notificari si utilizez o groaza de aplicatii, browsing-ul fiind principalul task zilnic, iar in aceste conditii autonomia s-a imbunatatit radical, ea apropiindu-se de ceea ce promite Apple.

  In general, daca aveti probleme cu autonomia bateriei, este recomandat sa faceti un restore curat la versiunea de iOS instalata in terminalele voastre, sau la cea mai recenta versiune a iOS, aceasta procedura rezolvand in general problemele.