Prima Pagina Apple Apple modifica functionalitatea Burst Mode-ului din iPhone 5S

Apple modifica functionalitatea Burst Mode-ului din iPhone 5S

  Burst Mode este o functie implementata de catre compania Apple exclusiv in iPhone 5S, aceasta functie oferindu-ne posibilitatea de a inregistra 10 poze pe secunda tinand apasat butonul de inregistrare a pozelor. Burst Mode salva apoi toate pozele in Camera Roll si ne dadea posibilitatea de a alege poze favorite din, poze care erau salvate separat, langa intregul set. Incepand cu iOS 7.0.2 functionalitatea Burst Mode-ului a fost modificata, astfel ca acum aplicatia Camera ne da posibilitatea de a mentine in Camera Roll doar pozele favorite, stergand restul, sau toate pozele.

  Ideea celor de la Apple este de a ajuta utilizatorii sa pastreze doar pozele importante, salvand spatiu ocupat inutil de intregul set de poze p care ei oricum nu le utilizeaza, iar schimbarea este binevenita. Functia Burst Mode a iOS 7 este disponibila numai pe terminalele iPhone 5S.

 • Rares

  @zaone eu mereu vad la iphone 5s-ul tau numai 2 bilute la semnal =))

 • Cleric

  Salut! Eu am un iPhone 4S cu 7.0.3 si merge perfect Burst Mode-ul si salveaza toate pozele facute. Nu stiu, poate nu inteleg eu prea bine cum sta treaba! Zile senine tuturor!

 • Puiu

  4S cu Burst Mode? M-a îndoiesc !

 • @Puiu: Tine el apasat acolo, ii face cate 1/2 poze pe secunda si nu a citit ca e vorba de 10, sau poate foloseste o aplicatie a App Store, ori poate nu stiu despre ce e vorba exact.
  @Rares: Da, ce sa-i faci?

 • Cleric

  Da, stiu despre ce e vorba, nu face 10/sec, face 2/3, dar credeam ca nu mai merge deloc burst-ul (asa cum e) in 7.0.3 pe iPhone 4S… Scuze pentru neintelegere!

 • Pingback: Burst Mode aduce functia Burst Mode a iPhone 5S in orice alte iDevice-uri (Video) | iDevice.ro()