Iata cat costa cel mai scump Mac Pro 2013 (Video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rcxMRARm2ME[/youtube]

  Saptamana trecuta compania Apple a lansat Mac Pro 2013, un produs dedicat profesionistilor care au nevoie de foarte multa putere de procesare pentru editare foto/video sau orice altceva.  Din dorinta de a afla cat de mult poate costa acest produs, cineva s-a gandit sa aleaga cele mai scumpe componente pentru el, iar in final este nevoie de 14.000$ pentru a achizitiona cel mai puternic Mac Pro oferit de catre Apple. Daca va uitati la imaginea de mai jos, veti vedea ca, in mod surprinzator, placile video au cel mai mare pret la Apple, procesorul si SSD-urile PCIe fiind mult mai ieftine.

3 COMENTARII

  1. Acest mac e dedicat celor care vor sa lansesze in spati sateliti si nu numai , la fel cum face NASA. :))) Glumeam! Dar ce stim este ca asa o configuratie trebuie luata in calcul, avand in vedere pretul.

  2. Ma gandeam eu ca nu poate fi doar 5000$ tinand cont ca placa video pe care au prezentat-o era undeva la 3000$. In schimb e dragut ca au facut un device asa de extins ca si pret, de la 3999 pana la 13.999 😀