Apple afirma ca unele terminale iPhone 5S au probleme cu autonomia bateriei din cauza unui defect de fabricatie

  Desi pana acum posesorii de terminale iPhone 5S nu s-au plans in mod explicit de probleme care sa afecteze autonomia bateriei terminalului, Apple a recunoscut recent ca unele unitati au probleme de fabricatie. In baza acestor probleme, bateria s-ar descarca mult mai repede decat normal sau ar refuza sa se incarce, insa compania nu a explicat ce anume ar sta la baza problemei. Chiar si fara o explicatie clara, cei de la Apple au anuntat ca vor inlocui orice fel de terminale iPhone 5S afectate, asa ca utilizatorii nu trebuie sa se inrijoreze.

We recently discovered a manufacturing issue affecting a very limited number of iPhone 5S devices that could cause the battery to take longer to charge or result in reduced battery life. We are reaching out to customers with affected phones and will provide them with a replacement phone.

  Apple nu a specificat exact numarul de terminale afectate, insa se pare ca doar cateva mii de unitati ar avea probleme si acest lucru pare adevarat, altfel am fi avut deja un scandal legat de problemele baterie.