Ashton Kutcher a fost angajat in functia de product engineer la Lenovo

  Acum cateva saptamani de zile v-am spus ca Ashton Kutcher este in discutii pentru semnarea unui contract de publicitate cu celebra companie Lenovo. Acest contract a fost finalizat, iar Kutcher este prezentat ca fiind un product engineer in cadrul companiei, insa in realitate el va avea rolul de a promova produsele celor de la Lenovo. Primul produs dezvoltat in baza “indicatiilor” date de catre Kutcher este o tableta Windows 8 din seria Yoga, iar in imaginea de mai sus il vedeti pe artist prezentand-o.

When you look at this you say, this doesn’t look like anything else on the market. Lenovo product engineer. “This is not just another me too tablet. 

  In afara experientei castigate dupa filmarea filmului jOBS, Kutcher nu are vreo pregatire in domeniul ingineriei, insa nici nu are nevoie, nu? Adica oricine poate lua o tastatura Apple wireless si o poate transforma intr-o tableta Windows 8, iar acest produs Yoga cam asta reprezinta, daca va uitati atent la ea. Desigur ca vom vedea si alte produse “revolutionare” lansate de catre Kutcher si Lenovo, insa ramane de vazut cata lume se va grabi sa le cumpere.

3 COMENTARII

  1. ce-i drept pe partea de business lenovo este bun, mult mai bun decat concurenta (HP, Dell) insa sunt probleme la partea de drivere. Sunt destul de scumpe dar merita cheltuiala. Eu sunt la al 3-lea Thinkpad. Ma gandesc la seria X. Sunt foarte jmechere :).