Castigatorii -Concurs: Castiga unul dintre cele 10 pachete de gazduire web pentru 1 an de zile oferite de catre Chroot.ro si iDevice.ro!

  Cu ajutorul prietenilor de la Chroot.ro va dau astazi posibilitatea de a castiga unul dintre cele 10 pachete de gazduire web pentru un an de zile oferite drept premiu pentru acest concurs. Chroot.ro este compania care gazduieste acest blog inca de la infiintare si oricine mi-a cerut sfaturi in legatura cu un host stabil si performant i-a primit pe ei drept recomandare, asa ca indiferent ce blog sau website veti alege sa faceti cu ajutorul lor, veti avea parte de suport profesional din partea unei echipe extrem de bine pregatite. Pentru a participa la concurs si a putea castiga unul dintre cele 10 premii trebuie sa dati un retweet sau un share textului de mai jos pe conturile voastre Facebook sau Twitter si sa lasati un comentariu cu textul Particip.

Chroot.ro oferă servicii profesionale de găzduire web special adaptate nevoilor tale!Caştigă unul din cele 10 pachete de găzduire!

  Toti cei alesi drept castigatori vor fi verificati pentru respectarea conditiilor de participare la concurs, iar in cazul neindeplinirii lor vor fi descalificati. Acestea fiind spuse, va recomand sa vizitati aceasta pagina pentru a vedea ce va ofera pachetul oferit de catre Chroot.ro drept premiu si va ures mult noroc!

UPDATE – 15 potentiali castigatori au fost extrasi pentru acest concurs. 10 dintre ei au prima sansa de castig in cazul in care au respectat conditiile de participare, in timp ce ultimii 5 vor fi luati in considerare, in ordine, daca vreunul dintre primii 10 nu a respectat conditiile de participare:  MikhyKlaudiNhO, Symplu, Cristutzz, Valentin, Melucsi, Alinvillman89Costin Manea, AdrianRoman Fabian, vad, LMFAOAlexandru Silviu , Vlad