Iata cum a reusit Apple sa faca tableta iPad Air mai subtire si mai usoara

  Ieri tableta iPad Air a fost dezasamblata pentru a ni se arata ce ascunde Apple in interiorul noului sau produs, iar in baza informatiilor oferite de catre componente aflam cum a reusit compania americana sa faca tableta mai subtire si mai usoara. Totul incepe cu inlocuirea vechii baterii din 3 celule care avea 43 Whr, cu una de doar doua celule care are doar 32.9 Whr si ocupa cel mai mult spatiu, in afara ecranului. Continuand, Apple a redus cantitatea de aluminiu utilizata pentru carcasa prin reducerea dimensiunilor, reducand astfel si greutatea.

  Reducand dimensiunile generale, Apple a redus inclusiv marginile laterale ale tabletei, acest lucru contribuind serios la eliminarea catorva grame din greutate, iar la final ramane implementarea unui nou tip de ecran care este mai subtire si mai usor. Combinand toate aceste modificari, Apple a reusit sa reduca greutatea iPad Air cu 184 de grame, aceasta diferenta de gramaj fiind mai mare decat greutatea totala a iPhone 5S. In concluzie, Apple a reusit un truc interesant cu noua sa tableta si, dupa cum v-am spus ieri, este o placere sa o utilizati.

  In Romania, Orange Romania si eMAG comercializeaza iPad Air, la preturi competitive.

4 COMENTARII

  1. In fine…tableta nu este deloc spectaculoasa in afara de design si greutate avand unele balbaieli majore probabil din cauza iOS-ului.Inca nu merita banii avnd modelul 3!