Prima Pagina Android iPhone 5S este comparat din nou cu smartphone-urile Android intr-un test al...

iPhone 5S este comparat din nou cu smartphone-urile Android intr-un test al autonomiei bateriei

  Google Nexus 5 a fost lansat saptamana trecuta pe piata, iar un website s-a gandit sa ii testeze autonomia bateriei si sa o compare cu cea oferita de catre iPhone 5S si restul smartphone-urilor Android. In baza unui script special care mentinea ecranele active in timpul utilizarii terminalelor, dispozitivele au obtinut scorurile din imagini in testul autonomiei. LG G2 cu a sa baterie de 3000 mAh a iesit invingator detasat, HTC One fiind la o ora distanta de el, in timp ce iPhone 5S are o autonomie mult mai slaba.

  Desi metodologia de test nu este explicata, probabil vorbim despre rularea constanta a unui script care consuma multe resurse si mentine toate componentele in functionare continua, deoarece autonomia este mica in cazul tuturor dispozitivelor. In mod normal ar trebui sa obtineti macar 5 – 6 ore de utilizare de la oricare dintre dispozitivele prezentate in imagine, insa totul depinde de modul in care le folositi in viata de zi cu zi.

 • Valeriu9

  Mai conteaza metoda, de la ios 7 indiferent de modelul de iphone autonomia bateriei e VARZA !!!

 • ehehei

  @Valeriu9, eu am 5s si nu e deloc varza. Ba tine chiar mai mult decat 5-ul pe care l-am avut anterior.

 • Valeriu9

  @ehehei, pt ca are bateria putin mai mare cam 10-15% in plus la utilizare fata de ip 5, de ce crezi ca si 5c are bateria la fel ca 5s ???……ios 7 a fost optimizat pt o baterie mai mare !!!

 • sori

  E cert ca telefoanele cu ecrane mari trebuie sa compenseze cu o baterie de capacitate mare , ecranul fiind responsabil de pana la 90% din consum cand device-ul e activ .

 • ehehei

  Atunci nu mai spune “indiferent de modelul de iphone”.

 • Mario

  Am pe s4 o baterie nemțească de 3100 mAh de două săptămâni, nici acum nu-mi vine să cred cât tine telefonul încărcat zeller se numește bateria pentru cei interesați

 • Razvan

  HTC One are o baterie excelenta , cei de la htc au facut o treaba excelenta anul acesta. Am si iphone 5s si htc one dar vreau sa renunt la iphone

 • Am iOS 7 pe iPhone 5 si tine mai mult ca pe iOS 6 in conditii de utilizate optima. Si @Valeriu9 fii sigur ca exista si iOS 7 optimizat pt iPhone 5

 • Valeriu9

  Ziceti-mi si mie atunci cum sa il optimizez pe al meu ip5 sa ma tina si pe mine mai mult de o zi !!!…:)

 • alex1

  @Valeriu9 poti sa incepi prin dezactivarea modului 3g si daca nu te multumeste aplici masuri mai drastice: il bagi in airplane mode, lasi luminozitatea la minim, il pui pe silent, scoti vibratiile si …poate te tine mai mult de o zi.