Iata cum poti imbunatati autonomia bateriei iDevice-ului tau, evitand sa furnizezi informatii despre iDevice-ul tau catre Apple

  In iOS-ul iDevice-urilor sale, compania Apple a implementat un sistem care le permite utilizatorilor sa ofere detalii despre problemele intampinate in utilizarea aplicatiilor sau a sistemului de operare. iOS-ul genereaza log-uri de fiecare data cand un eveniment neplacut are loc in utilizarea de zi cu zi, iar acele log-uri pot ajunge la compania Apple consumand trafic de internet si autonomia bateriei. Chiar daca traficul de internet consumat este extrem de mic, autonomia bateriei poate fi afectata daca sistemul este activ in mod constant si monitorizeaza tot ceea ce se intampla in iOS. Incercand sa trimita datele catre serverele companiei americane, iDevice-urile consuma inutil resurse, chiar si atunci cand aveti o conexiune de internet slaba.

  Dezactivand trimiterea automata de log-uri catre serverele Apple prin sistemul Settings>General>About>Diagnostics & Usage veti mentine in terminalele voastre datele despre problemele ce afecteaza iOS-ul, refuzand sa trimiteti log-urile de crash-uri catre compania Apple. N-am activat si nici nu voi activa vreodata optiunea in propriile terminale si va recomand sa o evitati in aceeasi masura.