Blogul iPhone Dev Team dispare dupa un an de inactivitate

  Daca detineti un iPhone de mai bine de un an de zile, atunci cu siguranta stiti de existenta blogului iPhone Dev Team, una dintre cele mai cunoscute echipe de hackeri care a dezvoltat solutii de jailbreak si unlock pentru iOS. Dupa mai bine de doi ani de zile in care echipa nu a mai lansat vreo solutie de unlock si un an de zile in care nu a mai lansat vreo solutie de jailbreak, blogul facut atat de popular de catre hackeri a disparut de pe platforma Tumbler, care il gazduia.

  Deocamdata MuscleNerd, cel care parea a fi in mod neoficial “purtatorul de cuvant” al echipei de hackeri, nu a avut absolut nimic de spus in legatura cu aceasta disparitie si e greu de speculat. Daca blogul nu a fost inchis in mod intentionat de catre hackeri, dupa o perioada atat de lunga de inactivitate, atunci probabil el a fost fie suspendat de catre Tumblr, fie a fost inchis temporar. Chiar si asa, disparitia sa nu va afecta foarte multa lume, avand in vedere ca echipa a disparut din comunitatea utilizatorilor de jailbreak de o perioada lunga de timp.

UPDATE: Se pare ca blogul a “revenit la viata”.

6 COMENTARII

  1. Saurik compromite SHSH-urile de pe serverele cydia pentru iOS 6.x, echipa Dev Team isi inchide blogul, ca sa nu mai vorbim de inchiderea installous …. este posibil ca, incet-incet Apple sa-i linisteasca pe toti cei care incearca sa mai compromita iOS …. Parerea mea …

  2. Compatibilitate cu ios 7??? LoooL, redsn0w nu e compatibil nici macar cu 6.0.1, trebuie sa folosesti ramdisk de 6.0 doar ca sa faci un amarat de boot tethered.