Temple Run ar putea fi transformat intr-un film de lung metraj (Video)

[youtube]http://youtu.be/Vu3paDJJLEw[/youtube]

  Temple Run este unul dintre cele mai populare jocuri ale App Store-ului, titlul fiind descarcat de zeci de milioane de ori de catre utilizatorii din lumea intreaga. Cei de la Warner Bros spera sa il convinga pe producatorul celebrelor filme din seria Harry Potter pentru a participa la acest proiect si ne putem astepta la o succesiune de filme de succes in baza acestei teme. Povestea filmului pentru marile ecrane il va avea in centrul pe un explorator care fura statuia unei zeitati dintr-un templu stravechi si este urmarit de catre forte demonice, care incearca sa il ucida, totul putand fi prezentat intr-o maniera similara cu povestile filmelor din seria Indiana Jones.

The story would center on an explorer who, having stolen an idol from a temple, is chased by demonic forces. The studio will next look to attach a writer to adapt. Warner Bros. is in negotiations to bring video game Temple Run to the big screen with Harry Potter producer David Heyman on board.

  Temple Run este doar unul dintre jocurile de succes ale App Store-ului care atrage atentia marilor producatori de la Hollwood, Angry Birds avand deja o pelicula in proces de prductie, ea urmand a fi lansata in cursul anului viitor. Avand zeci de milioane de utilizatori in intreaga lume, jocul Temple Run are o baza de fani destul de mare care ar putea genera venituri destul de mari pentru producatorii peliculei, asta daca ea se va dovedi a fi pe masura asteptarilor. Toate jocurile din seria Temple Run sunt disponibile in aceasta pagina.

1 COMENTARIU