Apple TV 4 cu chip A7 urmeaza sa fie lansat anul viitor, iTV ar putea ajunge pe piata in 2015 sau 2016

[youtube]http://youtu.be/fgpev9XXHQM[/youtube]

  La doar cateva zile dupa aparitia primelor zvonuri legate de amanarea lansarii iTV-ului in vederea concentrarii eforturilor pe dezvoltarea unui iWatch, un analist asiatic reitereaza ceea ce stiam deja. Avand informatii corecte despre produse Apple inca nelansate, in principal din cauza faptului ca el isi prezinta opiniile dupa ce zvonurile incep sa se uniformizeze, analistul asiatic afirma ca Apple va lansa un Apple TV cu chip A7 anul vitor, in timp ce noul iTV va fi lansat in 2015 sau 2016. Conform aceluiasi analist, problemele generate de integrarea unor noi servicii in iOS-ul pentru Apple TV ingreuneaza procesul de actualizare a produselor celor de la Apple, compania oferind in continuare un Apple TV cu hardware mai vechi de un an de zile.

We expect Apple to launch a new version of the Apple TV with an A7 processor in 2014, and we forecast 2014 shipments to total 8.2mn units. Shipment growth will be limited unless Apple is able to integrate more TV content, services and its App Store, in our view. We believe the slowdown in Apple TV shipments suggests Apple faces challenges in integrating TV content and services. If Apple wants to launch iTV, the challenges of integrating content and service are more difficult considering the different TV content ecosystems (e.g. cable operators) in various countries. Moreover, establishing an iTV supply chain is very costly. Thus we believe iTV launch will be delayed to end-2015 or early 2016 at the earliest.

  Apple TV-ul companiei Apple ocupa prima pozitie in categoria sa pe piata americana si are milioane de utilizatori in intreaga lume, dar asta nu-i motiveaza pe americani sa-i imbunataeasca radical functionalitatea. Reticenta are probabil legatura si cu posibila lansare a unui iTV in urmatoarea perioada, acesta urmand a fi disponibil in parteneriat cu multi operatori de cablu din SUA, insa lansarea sa este deocamdata departe noi. Desi a pornit ca un hobby pentru companie, Apple TV-ul s-a dovedit a fi un produs perfect pentru cei care doresc sa vizioneze continut din iTunes Store pe prorpiile televizoare, Apple extinzand inclusiv functionalitatea iDevice-urilor prin intermediul sau, iar in viitor ne putem asteapta si la alte lucruri grozave.

3 COMENTARII

  1. Asa se specula si cu o saptamana inainte de lansare ca,ipad air si mini o sa aibe cititor de amprente,dar de fapt a fost exact pe dos,si ca ipad mini nu o sa aibe retina,si iar au dat gres.Daca o sa o amane cu tv-ul pana in 2015-2016,deja nu mai au nici un rost.Il vor scoate in 2014 caci lucreaza in secret la prototip de mult timp.