Prima Pagina Apple iPad Air vs Microsoft Surface Pro 2 – comparatie detaliata (Video)

iPad Air vs Microsoft Surface Pro 2 – comparatie detaliata (Video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Oeu_3IhhONc[/youtube]

  iPad Air a fost lansata recent pe piata de catre compania Apple si a fost laudata de mai toata lumea care a testat-o, noul produs find mai usor, mai subtire, mai rapid si mai frumos decat modelul anterior al iPad. Desigur ca Apple are concurenta pe piata tabletelor, insa ea vine in principal din partea celor de la Samsung, asta desi Microsoft incearca sa convinga utilizatorii ca tablete Surface sunt mai grozave. Pentru a vedea daca Microsoft Surface Pro 2 este mai buna decat iPad Air va recomands sa vizionati clipul video de mai sus si sa va convingeti singuri de adevar.

 • Iulius

  Ce se mai chinuie sa il produca?Surface arata ca un produs din anii 2005!

 • alex

  @iulius: nu iti mai da cu parerea..pici prost

 • Adi

  Surface 2 PRO are 3 defecte:
  -un ventilator
  -alt ventilator
  -pretul mare (nu PREA mare, mare pt pasionatul de tehnologie de rand)

 • ehehei

  Surface (2) Pro e un ultrabook la dimensiuni de tableta – asta inseamna tot ecosistemul Windows, care isi face nevoile pe IOS din toate pozitiile. Mai ales ca vine cu Office-ul inclus in pret.
  Comparatia corecta este cu Surface RT (2), care din pacate este un mare esec.

  @Iulius, cred ca vrei sa spun fix invers. iPad arata ca un produs din 2005 pe langa Surface. E drept ca iPad Air s-a apropiat mul de designul modern fata de iPad 2/3/4, dar Surface ramane un etalon, atat ca design cat si ca materiale folosite

 • Mihai

  Comparatia este nepotrivita. Surface pro este cu windows 8, acelasi system ca si pe desktop. Daca ar fi o tableta de la Apple cu OSX atunci ar fi potrivita comparatia.
  Cel mult ar merge comparatia cu Surface RT.

 • mihaii

  1) Windowsul nu vine inclus in pret la Surface pro, doar la Surface 2 (cel cu arm)
  2) Daca il vei compara cu Ipad 16GB pretul poate parea intradevar mare, dar daca iei Ipad de 64GB, pretul nu este deloc mare la Surface PRO
  3) Ventilatoarele alea nu prea se aud (cauta cateva review-uri si vei vedea / auzi)

  Nici nu se compara Windows 8.1 cu IOS7
  in primul rand, multitasking adevarat, suport pt multi user, poti transfera fisiere din si catre el fara sa te chinui cu sincronizare Itunes, fara sa pierzi timp la convertit, suport pt subtitrari la filme, suport flash.

  Probabil la revizia urmatoare vor utiliza Intel Broadwell, cu consum mai mic cu pana la 30%. posibil sa ii reduca si grosimea / greutatea

 • mihai

  folosesc surface pro de 6 luni .. avantaje superioare fata de ipad .. libertate: poti conecta orice memory stick , usb 3.0 , micro sd , poti conecta orice televizor sau monitor ,poti conecta orice antena wirelles , instala orice aplicatie piratata , poti boota linux , ventilatorul e foarte silentios , e o porcarie ipad-ul , esti un sclav cu ipad faci doar ce iti permit ei 🙂 folosesc iphone dar daca nu ar exista jailbreak m-as … pe el iphone 🙂 cei care spun ca ipad e mai util decat surface pro sa argumenteze.

 • Pingback: iPad Air vs Microsoft Surface 2 - comparatie detaliata (Video) | iDevice.ro()