iPad Air vs Microsoft Surface 2 – comparatie detaliata (Video)

[youtube]http://youtu.be/LNECkEkUbgA[/youtube]

  Ieri v-am prezentat o comparatie intre iPad Air si tableta Microsoft Surface Pro 2, iar astazi am pentru voi o comparatie intre noul produs Apple si tableta Microsoft Surface 2. Aceasta comparatie este mai potrivita deoarece Microsoft Surface 2 este o tableta care rumeaza Windows 8 RT, o versiune a Windows special facuta pentru terminale mobile, dar functioneaza si in baza unui hardware utilizat in alte terminale mobile. In ceea ce priveste performantele, iPad Air iese invingatoare in benchmark-urile publicate pana in prezent, asa ca din acest punct de vedere alegerea este clara, ramane doar ca fiecare sa decida daca software-ul si design-ul ii vor convinge sa aleaga un produs sau altul.

9 COMENTARII

  1. In momentul de față nemernicilor de la Apple ar trebui să le crape obrazul de rușine pentru porcăria asta ordinară de iOS 7 din cauza caruia am migrat la Windows Phone și Lumia 1020 cu o super camera de nota zece și ca tabletă m-am hotărât la un laptop convertibil Sony Multi-Flip de 13 inchi cu Windows 8!Mai am tabletele de la Apple de care ma despart greu dar când văd atâta bătaie de joc îmi vine să dau cu ele de pământ!Aseară am văzut și fantasticul design de la iBooks…un fundal alb adică! Adio Apple!

  2. Iti multumim Victor pentru faptul ca ai renuntat la un produs de calitate in dauna unuia de duzina(vezi pe focalprice ca ai cateva tablete si telefoane exceptionale cu care sa coabitezi). Lumea are nevoie de progres si progresul trebuie sustinut.

  3. @Root folosesc produse Apple, dar la cum stau vanzarile produsele Apple sunt de duzina. Iar progresul e in Windows (Phone), nu in IOS, care daca o progreseze in continuare doar prin designul interfetei, o sa moara incet-incet si o sa piarda din ce in ce mai mult in fata WP si Android…

  4. Respect parerea dar nu o impartasesc. Iti recomand sa folosesti un OSX in paralel cu un Windows si sa omiti (constient) atu’ul windows-ului (plaja de software de care dispune). Rezultatele sunt devastatoare ptr windows si spun asta din prisma unui utilizator inrait al windows desktop – folosesc windows inca pentru ca avantajele sunt mai multe decat dezavantajele in comparatie, ptr mine.

    P.S. Daca ar fi sa facem o deducere la absurd si sa consideram ca un device ce ruleaza ios, unul ce ruleaza android si unul ce ruleaza win mobile au acelasi pret si clientul nu alege/foloseste device-ul in functie de acest criteriu, 80+ % din cei ce urmeaza testul vor alege ios initial si cel putin 25% din cei 70+ vor renunta la ios pentru simplu motiv ca nu isi pot debloca telefonul sau nu pot instala aplicatii moka(cu crack)

  5. @Victor:

    Daca ai nevoie doar de office si de inca 3 aplicatii, atunci ai facut o alegere super buna.
    Pentru cine foloseste Appstore, nu mai trebuie sa explic de ce au nevoie de un iPad.

    PS CE faceai cu “tabletele” de la Apple: agatai fete?

  6. Dupa șase ani de Apple (am inceput cu un iPhone 3G) și toate generațiile de tablete de la ei supărarea mea este legitima fiindcă eu nu contest calitatea produselor ci calitatea sistemului de operare care este de doi lei in acest moment…am Lumia 1020 și nu cred ca m-as mai putea intoarce niciodata la un ecran de patru inchi si la un telefon care se restarteaza din senin (iPhone 5 al nevesti-mii) pe care am dat o galăgie de bani iar în momentul de față Windows Phone nu este poate cel mai performant sistem de operare dar nici atât de jenant cum este iOS 7 care are lag și când tastezi.Oricum sunt foarte multumit de trecerea facută in ecosistemul Windows deoarece nu folosesc decat cateva aplicatii de bază pentru browsing,citit si…camera foto care este bestială!
    @Silviu sa știi că ai ghicit la ce folosesc tabletele…eu agăț femei pe net și nevastă-mea barbati!
    @Root nu știam că laptopurile Sony sunt de duzină…bine că am mai învatat ceva!Faci parte din cei care nu au altă religie decăt Mărul…păcat, fiindcă există viață și dupa Apple!

  7. Draga Victor Ne@csu,

    Daca nu-ti place iOS7 instaleaza-ti 6 sau treci pe alt OS asa cum zici ca ai facut.
    Ce suna prost e adjectivul “nemernic”. Fie minti ca ai atata experienta cu produsele Apple, fie dovedesti ca n-ai inteles nimic atunci cand elogiezi doar hardware-ul. Din cei 6 ani, vreo 5 ai fost multumit. Sotia ta stie la ce sa se astepte cand va aparea una cu soft mai performant.
    iPh5-ul sunt dispus sa-l cumpar pentru piese; cu lag oricum nu-l poti folosi, iar de cumparat nu ti-l ia nimeni. Fa-mi o oferta!

  8. Da,în general asta am de făcut în timpul liber să mint despre niște gadgeturi poate mă premiază cineva!
    “Nemernic” este cuvântul potrivit pentru cineva care îți ia 3000 de lei pe un telefon sau tabletă și o face să nu meargă!Când Apple v-a repara greșelile facute în grabă în goana avidă după bani voi trece cu cea mai mare plăcere din nou în tabăra lor!Oricum tableta mea este perfecta de post de carte electronică cu acces la internet…dacă @Silviu te vei uita pe Softpedia la Teste vei vedea un review făcut de mine acu’ nu stiu cât timp despre o tabletă iPad și vei vedea cât de mult am iubit ecosistemul Apple…dar nu sunt FANATIC!
    Sper sa revin la Mărul Mușcat căt de curând!