Prima Pagina Apple Apple cere unui nou partener sa injumatateasca numarul de unitati iPhone 5C...

Apple cere unui nou partener sa injumatateasca numarul de unitati iPhone 5C produse zilnic

iphone 8 precomanda emag banner

  Zilele s-a aflat ca Apple a ordonat reducerea substantiala a unitatilor de terminale iPhone 5C produse zilnic de catre compania Foxconn, iar astazi aflam si ca Pegatron, principalul producator al acestor terminale, a primit ordine asemanatoare. Spre deosebire de Foxconn, cei de la Pegatron au primit ordin sa injumatateasca productia zilnica de terminale iPhone 5C, dar sa si returneze o parte din echipamentele folosite pentru productia dispozitivului, semn ca ea nu ar urma sa fie prea curand majorata.

Since sales performance for the iPhone 5c has been far short of original expectations, Apple is rumored to have decreased its orders to Pegatron Technology by over 50% and has asked the Taiwan maker to return some production equipment, according to industry sources. In response, Pegatron clarified that its original production scheme remains unchanged. Pegatron originally landed about 70% of Apple’s iPhone 5c orders for 2014, with Foxconn Electronics (Hon Hai Precision Industry) having the remaining 30%. Apple is rumored to have also reduced its iPhone 5c orders to Foxconn, and shifted production lines to the iPhone 5s. However, Foxconn has refuted the rumors.

  Cei de la Pegatron nu au confirmat zvonul, insa era normal, compania primind anul acesta comenzi pentru a produce 70% din totalul de unitati pregatite de catre Apple pentru vanzare. Din pacate cererea pentru terminal nu s-a ridicat la nivelul estimarilor facute de catre cei de la Apple, astfel ca in final compania este fortata sa reduca serios numarul de unitati produse zilnic de catre partenerii sai, stocul global de terminale iPhone 5C fiind si asa mult prea mare.

emag revolutia preturilor articole
  • Cristi

    Ce ma bucur! Oare raspunde cineva pentru acest semiesec? Dar pentru acest ios 7 urat si cu probleme? Intrebam si eu, evident, retoric.

  • Alex

    Si eu sper sa si-o ia rău in barba anul asta ca sa nu mai vina si anii viitori cu mizerii de astea gen i5c. Vreau aluminiu si sticla, nu plastic de sticla Coca cola.

  • Radu

    Si eu sper sa se invete minte. Sau macar sa vanda plasticaraie, dar substantial mai ieftina.

  • DDOS

    Daca ar invia Jobs si ar vedea plasticaraile astea si ”incredibilul” ios 7,in 2min ar muri a doua oara,de data asta de inima..

  • Cristian

    Si eu consider ca trebuie sa fi prea prost sa inghiti o mizerie de telefon 5C la un pret mai mare decat Samsung S4 care este mai frumos si mai calitativ.
    Referitor la IOS 7 in loc sa evolueze au lansat pe piata un sistem greoi si prost.
    Daca continua asa Apple in 3 ani devine o marca de pluton care se va uita cum Samsung ii da clasa.