iPad Mini cu Ecran Retina – Retina Display cu performante mai slabe decat cel al iPad Air sau ecranele tabletelor competitoare

   Dupa cum prea bine stiti deja, Apple a implementat in iPad Mini cu Ecran Retina un Retina Display cu rezolutie 2948 x 1536 si peste 320 de pixeli per inch. In ciuda imaginilor mai clare, Retina Display-ul din noua tableta nu se ridica la performantele celui implementat in iPad Air, iPad 4, sau chiar in ecranul implementat in tableta Google Nexus 7 2013. Ecranul implementat in iPad Mini cu Ecran Retina nu are luminozitate la fel de mare precum cel din iPad Air si nu reproduce culorile la fel de bine precum sora sa mai mare.

  Practic daca va uitati la imagini, veti observa ca noua tableta a celor de la Apple se plaseaza pe ultimele pozitii in aproape toate testele, insa partea buna este ca nu toate unitatile au probleme cu retentia imaginilor. In testele facute de catre cei de la Anandtech s-a dovedit faptul ca doar unele modele au aceasta problema si vestea este imbucuratoare, deoarece exista sanse sa cumparati o unitate care nu va avea probleme de acest gen, chiar daca ele nu sunt chiar atat de suparatoare.

7 COMENTARII

  1. pot sa inteleg ca ipad air este mai bun decat ipad mini cu retina dar nu inteleg de ce este mai bun ipad 4 decat ipad air in unele teste…

  2. @Soso-in Ipad Air au introdus un alt tip de ecran-IGZO. Diferenta fata de Ipad 4 nu se vede cu ochiul liber, este prea mica. IGZO raspunde mai prompt si consuma mai putin. Nu mai punem la socoteala ca este mai subtire si asta se vede cu ochiul liber, imaginea e mai aproape de degetul tau. Una peste alta, eu detinand Ipad 3 in trecut, IGZO de pe AIR imi place mai mult!